Ταμτα: Πώς νιώθει που ο πρώην σύντροφός της Γρηγόρης Πετράκος θα γίνει μπαμπάς;

Μπορεί να έχει συμπληρώσει τα 33 της χρόνια και η κόρη της να είναι πια φοιτήτρια, όμως η Τάμτα μοιάζει πιο νέα και λαμπερή από ποτέ. Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Glitter και η συνέντευξη της αναδημοσιεύθηκε στο περιοδικό YOU.

Πώς νιώθει που ο πρώην σύντροφός της, Γρηγόρης Πετράκος σύντομα θα γίνει πατέρας από τη σχέση του με την Θεοφανία Παπαθωμά; Η Τάμτα απαντά: “Είμαι χαλαρή όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Χαίρομαι όπως θα χαιρόταν κάθε φίλη του Γρηγόρη. Δεν μου δημιούργησε καθόλου περίεργα συναισθήματα, σε σημείο που να απορώ και εγώ με τον εαυτό μου! Έχει μείνει μια βάση αληθινής αγάπης που έχει μετατραπεί σε φιλία, δεν έχω ποτέ τη λογική ότι αγάπησα λάθος άνθρωπο. Πραγματικά τον αγαπώ και εύχομαι με όλη μου την καρδιά να είναι φανταστικός μπαμπάς και σύζυγος”.

Η Τάμτα μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι συμβολίζουν τα 6 τατουάζ που έχει στο σώμα της. “Το καθένα σημαίνει κάτι, για τη μουσική, τη χώρα, τη θρησκεία μου, τη μαμά, την κόρη μου και τον αγαπημένο μου καλλιτέχνης, τον Michael (σ.σ. Jackson). Και όλες οι φράσεις έχουν νόημα, π.χ. το make a change. Όλοι πρέπει να κάνουμε αλλαγή, κι ας φοβόμαστε. Μπορεί να κα΄νω την αλλαγή και να μην πετύχει, αλλά καλύτερα να πω ότι τόλμησα και απέτυχα παρά να μετανιώσω που δεν το έκανα”, σημείωσε η τραγουδίστρια.