Τάμτα στο TLIFE: Η συνεργασία με Ρουβά – Πάολα και η ευτυχισμένη περίοδος στην προσωπική της ζωή!

Με αυτή τη συνεργασία, η Τάμτα μοιάζει να είναι λίγο “οικογενειακή υπόθεση”.Έχει συνυπάρξει στο παρελθόν στη σκηνή τόσο με τον Σάκη Ρουβά όσο και με την Πάολα και έχει μαζί τους μια πολύ δυνατή φιλική σχέση. Την ίδια ώρα όμως συμμετέχει στο σχήμα ο κουμπάρος της Αντώνης Ντόμινος αλλά και η μαθήτριά της από το X Factor, Τάνια Μπρεάζου. Η τραγουδίστρια μίλησε στο TLIFE -δύο μέρες πριν την πρεμιέρα- για όλα όσα θα δούμε στο πρόγραμμα που έχει τον γενικό τίτλο #Stardome αλλά και για τα επόμενα σχέδιά της.

Για την προσωπική της ζωή, μας τα είπε όλα με δύο λέξεις: “Είμαι καλά!” Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω για να καταλάβεις ότι είναι ερωτευμένη και λάμπει το πρόσωπό της όταν έρχεται η κουβέντα στον σύντροφό της, Πάρη Κασιδόκωστα. Αν και η ίδια προτιμά να διατηρεί χαμηλούς τόνους, δεν το κρύβει κιόλας και σίγουρα ο γνωστός επιχειρηματίας θα βρεθεί στο Κέντρο Αθηνών για να την απολαύσει.

Έχεις συνυπάρξει στη σκηνή και με τον Σάκη Ρουβά και με την Πάολα. Πώς είναι αυτή τη φορά η συνεργασία και με τους δύο μαζί;
Είμαι η παλιά! (γελάει) Είμαι ο συνδετικός κρίκος αφού έχω συνεργαστεί και με τους δύο ενώ εκείνοι συνεργάζονται για πρώτη φορά. Δεν έχω να πω πολλά. Έχω να πω απλά ότι χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είναι δύο εξαιρετικά αγαπημένοι άνθρωποι για μένα. Εξαιρετικά φανταστικοί συνεργάτες. Πάντα επιδιώκω βέβαια καλή σχέση με τους συνεργάτες μου, αλλά τους έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία. Οπότε είναι διπλή η χαρά μου.

Στο πρόγραμμα έχετε και κάποια ντουέτα;
Θα έχουμε, ναι!
Θέλω να τονίσω επίσης, ότι είμαστε πολύ οικογενειακά φέτος εδώ. Δεν είναι μόνο η προσωπική σχέση της τριάδας αλλά και όλης της ομάδας των καλλιτεχνών. Μαζί μας θα είναι και η Τάνια (Μπρεάζου) από το X Factor. Το κορίτσι μου δηλαδή, η οποία θα βρεθεί και στη σκηνή μαζί μου. Θεωρητικά για ντουέτο αλλά της έχω πει “πες το όλο εσύ”. Έτσι, θα κάνω εγώ συμμετοχή στο κομμάτι και όχι η Τάνια στο πρόγραμμά μου.
Είναι ακόμα ο Αντώνης Ντόμινος, ο οποίος είναι κουμπάρος μου, τον έχω παντρέψει. Η Κασσιανή και ο Κωνσταντίνος Κουφός που πρώτη φορά τον γνώρισα. Είναι καινούργιος για την υπόλοιπη οικογένεια εδώ. Όλοι οι υπόλοιποι είναι πολύ δεμένοι και αγαπημένοι. Γενικά νιώθω σαν στο σπίτι μου.

Νιώθεις λίγο σαν δασκάλα ακόμα με την Τάνια;
Ακόμα νιώθω αυτό ναι. Το κατάλαβα χθες και σήμερα (σ.σ. δύο μέρες πριν την πρεμιέρα). Ακόμα έχω αυτή την τάση, δεν την έχω ξεπεράσει.

Φαντάζομαι καμαρώνεις για την εξέλιξή της.
Εννοείται πώς καμαρώνω και είμαι σίγουρη πως θα την καμαρώνω για πολλά χρόνια.

Έχεις δει αλλαγές σε εκείνη μέσα από τις εμφανίσεις που έχει κάνει από το τέλος του X Factor μέχρι σήμερα;
Έχω δει την εμφάνισή της μαζί με τον Σάκη το καλοκαίρι. Είναι η δεύτερη φορά τώρα που θα τη δω αλλά την έχω μάθει αρκετά καλά. Ξέρω τις δυνατότητές της και ξέρω ότι είναι ένα κορίτσι που της αρέσει να εξελίσσεται και να δουλεύει οπότε έχει πολλά πράγματα μπροστά.

Δισκογραφικά θα ήθελες κάποια στιγμή να συνυπάρξετε;
Θα μπορούσαμε! Είμαστε δύο τραγουδίστριες που είμαστε, σαν είδος, πολύ κοντά άσχετα με την ηλικιακή απόσταση ή τα χρόνια στη δουλειά. Σαν είδος είμαστε πολύ κοντά οπότε αυτό θα μπορούσε να γίνει πολύ άνετα στο μέλλον. Δεν μπορώ να πω ή να υποσχεθώ κάτι αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μια δυσκολία, γενικώς, να βρούμε ωραία τραγούδια για εμάς και όχι μόνο για τα ντουέτα, ειδικά σε αυτό το είδος -ίσως τα λαϊκά κομμάτια γράφονται με μεγαλύτερη ευκολία- αλλά γιατί όχι.

Μιλώντας για είδη μουσικής… Αυτό το πάντρεμα της Πάολα με τον Σάκη, του λαϊκού με το pop, πώς σου φαίνεται;
Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικός συνδυασμός και θα σου πω και τον λόγο για τον οποίο το πιστεύω. Παρόλο που η Πάολα ανήκει καθαρά στο λαϊκό κομμάτι, έχει και μία τρέλα αυτό το κορίτσι. Μια ιδιαίτερη τρέλα η οποία παραπέμπει και σε κάτι που δεν μπορείς ακριβώς να το προσδιορίσεις. Αν την ακούς είναι καθαρά λαϊκή, αν την ακούς και τη βλέπεις ταυτόχρονα είναι κάτι άλλο. Είναι Πάολα! Με αυτό τον τρόπο μπορεί να προσαρμοστεί πολύ εύκολα, να κουμπώσει δηλαδή στον Σάκη και ο Σάκης σε εκείνη. Θεωρώ ότι αυτό είναι μεγάλο ατού του σχήματος. Υπάρχει κάτι που είναι τόσο εντελώς αλλού. Και να μην υπήρχε βέβαια, πάλι θα μου άρεσε αλλά νομίζω με ένα τρόπο δένει αυτό το πράγμα.

Η Πάολα είναι, επίσης, μια εντυπωσιακή γυναίκα.
Δεν το συζητώ!

Τώρα θα μου πεις πως δεν υπάρχει αλλά θα ρωτήσω. Υπάρχει αυτός ο γυναικείος ανταγωνισμός ανάμεσά σας;
Καθόλου! Μιλάς τώρα με έναν άνθρωπο που γενικά δεν έχει αυτή τη νοοτροπία. Γενικά. Ποτέ. Και ειδικά με την Πάολα, δεν έχω σκεφτεί ούτε για λίγο, ποτέ, αυτό το πράγμα. Τη θαυμάζω και την αγαπώ με όλα της. Σαν άνθρωπο αλλά και σαν φωνή και σαν ερμηνεύτρια, πολύ. Για κάποιο λόγο, είμαι σίγουρη και για εκείνη ότι νιώθει ακριβώς το ίδιο.

Σε έχουμε συνηθίσει στη σκηνή να είσαι εντυπωσιακή, με σέξι κομμάτια και πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας. Σε αυτό το πρόγραμμα τι θα δούμε από την Τάμτα στο stage;
Εμφανισιακά δεν έχω υιοθετήσει κάποιο συγκεκριμένο στιλ ή εικόνα. Αυτό που συζήτησα με την Αλεξάνδρα και με την ομάδα μου είναι ότι έχω μία διάθεση να είμαι λίγο άνετη.

Εκείνη τη μέρα θα έκανε την τελευταία πρόβα στο ρούχο, το οποίο ίσως και να μην επέλεγε τελικά, οπότε προτίμησε να μην πει πολλές λεπτομέρειες.

Τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια ποια είναι; Έχεις στα σκαριά κάποιο τραγούδι;
Είμαι συνεχώς στο στούντιο και δοκιμάζω διάφορα τραγούδια για το επόμενο single. Έχουμε βρει κάποια αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα οπότε δεν μπορώ να σου πω ότι αύριο θα κυκλοφορήσει το καινούργιο μου single. Μπορώ να σου πω όμως ότι τον τελευταίο μήνα έχω επικεντρωθεί αποκλειστικά και μόνο σε αυτό το πράγμα που έχουμε να κάνουμε εδώ. Κάτσε να περάσει η πρεμιέρα και θα σου πω τα υπόλοιπα στην επόμενη συνέντευξη!

Read More

And More