Τάμτα: Το καλοκαίρι της μόλις ξεκίνησε! Η εξόρμηση στην μαγική Σύρο [pics,vid]

Με μια απόδραση στην Σύρο υποδέχτηκε η Τάμτα το φετινό καλοκαίρι! Μπορεί οι περισσότεροι celebrities να επέλεξαν την Μύκονο αυτή την εβδομάδα, ωστόσο η δημοφιλής τραγουδίστρια πήρε την κολλητή της και ταξίδεψαν για το ήσυχο και όμορφο νησί των Κυκλάδων. Χθες, μάλιστα, κυκλοφόρησε και το ολοκαίνουργιο dance-ethnic κομμάτι της Yala, στο οποίο συνεργάζεται με τον Ισραηλινό super star Stephane Legar!

Έτσι για να το γιορτάσει αλλά και φυσικά να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, η Τάμτα και η κολλητή της και επίσης γνωστή τραγουδίστρια Στεφανία Ρίζου πήραν το πλοίο και απέδρασαν στις Κυκλάδες. Οι δύο γυναίκες απόλαυσαν τις βόλτες τους στα γραφικά δρομάκια της Σύρου, με την Τάμτα να απαθανατίζει ό,τι της έκανε εντύπωση από το νησί! Με casual look και sneakers, η Τάμτα – πάντα στιλάτη – πόζαρε σε μια παραδοσιακή γαλάζια πόρτα, έχοντας κάτσει σε κάτασπρο πεζούλι, πιο χαρούμενη και ευδιάθετη από ποτέ.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει ανακοινώσει αν θα κάνει κάποια live εμφάνιση, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι πρόκειται να απολαύσει το φετινό καλοκαίρι στο έπακρο!

Δες φωτογραφίες και βίντεο από την Σύρο:

Read More

And More