Τάμτα: Το «Replay» έγινε viral στην Ισπανία - Η εντυπωσιακή χορογραφία που παρουσιάστηκε σε τηλεοπτικό show [video]

Τάμτα: Το «Replay» έγινε viral στην Ισπανία – Η εντυπωσιακή χορογραφία που παρουσιάστηκε σε τηλεοπτικό show [video] | tlife.gr

Η Τάμτα διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, αφού σε λιγότερο από δύο μήνες θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision παρουσιάζοντας το «Replay«. Μπορεί το τραγούδι να έχει κυκλοφορήσει μόλις 23 μέρες, όμως έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε πολλές χώρες και να κερδίσει την αγάπη του κοινού. Η γνωστή τραγουδίστρια φέτος πρόκειται να εκπληρώσει ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της και αυτός είναι και ο λόγος που δουλεύει σκληρά δίνοντας καθημερινά τον καλύτερό της εαυτό.

Η Ισπανία αποτελεί μία από τις χώρες της Ευρώπης που αγάπησε πολύ το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα «Fuego» και ήδη από τώρα έχει ξεχωρίσει και το τραγούδι της Τάμτα. Το «Replay» μέσα σε λίγες μέρες έγινε viral με τους Ισπανούς να το ακούνε συνεχώς. Μάλιστα, στις 26 του Μάρτη, σε ένα μεγάλο τηλεοπτικό show που σχετίζεται με τον χορό, δύο χορευτές χορογράφησαν και παρουσίασαν το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και το χειροκρότημα του κοινού.

Δες το βίντεο:

READ more