Τάμτα: Χορεύει σε πάρτι - έκπληξη για την πρόκρισή της! Αποκλειστικό βίντεο

Τάμτα: Χορεύει σε πάρτι – έκπληξη για την πρόκρισή της! Αποκλειστικό βίντεο | tlife.gr

Η Τάμτα είναι ενθουσιασμένη που τα κατάφερε και προκρίθηκε η Κύπρος στον μεγάλο τελικό της Eurovision! Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβηκε το βράδυ της Τρίτης στη σκηνή του Expo Tel Aviv και ξεσήκωσε όλη την Ευρώπη με το «Replay», με αποτέλεσμα να κερδίσει μια πολυπόθητη θέση για τον τελικό. Μάλιστα, τόσο η Τάμτα όσο και η Κατερίνα Ντούσκα θα εμφανιστούν στο πρώτο μισό της μεγάλης βραδιάς, το Σάββατο 18 Μαΐου.

Σήμερα το ξενοδοχείο, στο οποίο διαμένει η Τάμτα και η κυπριακή αποστολή, διοργάνωσε πάρτι-έκπληξη στην εκπρόσωπο της Κύπρου για να γιορτάσουν όλοι μαζί την πρόκρισή της από τον Α’ Ημιτελικό στον μεγάλο Τελικό! Το TLIFE βρίσκεται στο Τελ Αβίβ και σου εξασφάλισε αποκλειστικά στιγμιότυπα με την Τάμτα να χορεύει ξέφρενα το τραγούδι της Ελπίδας, «Σωκράτη, εσύ σούπερ σταρ»!

Η Τάμτα πιο χαρούμενη από ποτέ διασκεδάζει με τους συνεργάτες της και ανυπομονεί να ανέβει στη σκηνή του τελικού, με σκοπό να κερδίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για χάρη της Κύπρου.

Δες το αποκλειστικό βίντεο:

Η Ελπίδα είχε εκπροσωπήσει την χώρα μας στον Διαγωνισμό της Eurovision το 1979 με αυτό το θρυλικό-πλέον-κομμάτι και μάλιστα εκείνη τη χρονιά είχε πραγματοποιηθεί πάλι στο Ισραήλ!

READ more