Τάνια Τρύπη: Δάκρυσε μιλώντας για τον πατέρα της – «Ζορίστηκα, ήταν πολύ δύσκολο»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τάνια Τρύπη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση φέρνοντας στο νου τον πατέρα της.

«Με άγχωσε πάρα πολύ όλο αυτό που έγινε με τον κορονοϊό. Εγώ πέρασα τον κορονοϊό πρόσφατα. Στην αρχή τον αντιμετώπισα αλλά μετά μου έκανε επιπλοκή και έπαθα οξεία τραχειοβρογχίτιδα. Ζορίστηκα και ακόμα δεν έχω καθαρίσει» είπε αρχικά η Τάνια Τρύπη.

Και συνέχισε: «Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία και την έβλεπα να δυσκολεύει, θυμόμουν τον πατέρα μου που ήταν στην εντατική. Τον θυμόμουν που δεν μπορούσε να αναπνεύσει και αγχώθηκα πάρα πολύ. Οπότε μπήκα πολύ αγχωμένη. Συγνώμη. Με συγχωρείτε για αυτό».

«Έδειχναν στην αρχή όλο αυτό το πράγμα με τους διασωληνωμένους και, επειδή μου ήταν πρόσφατες οι εικόνες με τον μπαμπά μου, ήταν δύσκολο. Όταν ένας ασθματικός πάθει δύσπνοια, νομίζει ότι πεθαίνει και είναι δύσκολο» είπε συγκινημένη η Τάνια Τρύπη.

Read More

And More