Τάνια Τρύπη: Σπάνια βραδινή έξοδος με τις κούκλες κόρες της! Φωτογραφίες

Ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ πέρασε η Τάνια Τρύπη με τις πανέμορφες κόρες της! Μπορεί να αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, ωστόσο πάνω απ’ όλα αποτελεί μια αφοσιωμένη μητέρα για την Τζένη και την Μαρίνα. Η γοητευτική ηθοποιός πήρε τις κόρες της και όλες μαζί βρέθηκαν στο θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσουν από κοντά την θεατρική επιτυχία του καλοκαιριού “Το δικό μας σινεμά” με 17 εξαίρετους πρωταγωνιστές.

Η Τάνια Τρύπη αποτελεί μια περήφανη μητέρα για την 24χρονη Μαρίνα, την οποία έχει αποκτήσει στον γάμο της με τον γνωστό επιχειρηματία – μάνατζερ Αλέξη Μάρδα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2017 και για την 19χρονη Τζένη, την οποία έχει αποκτήσει με τον γνωστό ηθοποιό Κωνσταντίνο Καζάκο. Μητέρα και κόρες, με casual look, απόλαυσαν από τις πρώτες θέσεις την θεατρική παράσταση, ενώ στο τέλος δεν δίστασαν να ποζάρουν με την Δέσποινα Βανδή, τον Παύλο Χαϊκάλη και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές αλλά και να τους δώσουν συγχαρητήρια.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η ομοιότητα της Τζένης με τη διάσημη μαμά της είναι εκπληκτική, ενώ η γλυκιά Μαρίνα φαίνεται πως πήρε την γοητεία του πατέρα της!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More