Τάνια Τρύπη: Το μήνυμα όλο νόημα μετά τα δημοσιεύματα περί χωρισμού με τον σύντροφό της

Πριν λίγες μέρες  δημοσιεύματα ήθελαν την Τάνια Τρύπη να έχει χωρίσει από τον σύντροφό της Πάνο Οικονόμου. Τα ρεπορτάζ μάλιστα ανέφεραν πως το ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει μετά από 2,5 χρόνια σχέσης, λόγω της… συγκατοίκησης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκαν ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι όπου δεν έμεναν οι δυο τους αλλά οι δυο κόρες της Τάνια Μαρίνα και Τζένη αλλά και η κόρη του Πάνου από τον πρώτο του γάμο. Στην αρχή όλα φαίνονταν καλά, αλλά κατά τη διάρκεια της συγκατοίκησης ξεκίνησαν κάποια προβλήματα και η καθημερινότητά τους δεν ήταν αυτή που περίμεναν.

Η ηθοποιός, αν και δεν έχει αποκαλύψει αν ισχύει ο χωρισμός της ή όχι, μετά από όσα έχουν γραφτεί, αποφάσισε να κάνει μία ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media της.

Δες το μήνυμα της Τάνιας Τρύπη:

«Μαγκιά είναι να μην είσαι εγωιστής παρτάκιας και ξερόλας. Να ξέρεις να αποδέχεσαι τις αδυναμίες και τα πάθη σου. Να δείχνεις ποιος είσαι από την πρώτη στιγμή. Να είσαι πρόσωπο καθαρό και όχι προσωπείο. Να μην θυμάσαι και να ξεχνάς ότι σε συμφέρει. Να κρατάς την ψυχή σου καθαρή και να μην την ξεπουλάς. Μαγκιά είναι να είσαι αληθινός.»

Read More

And More