Τάσος Ξιαρχό: Η αλήθεια για τη συμμετοχή του στο Survivor, η άποψή του για την Κάτια και ο παίκτης των Μαχητών που τον εκνευρίζει

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για το αν τελικά θα συμμετάσχει στο Survivor ο Τάσος Ξιαρχό ή όχι με τον ίδιο μέσα  από τον λογαριασμό του στο instagram να αναφέρει πως έχει ένα πρόβλημα με το στρατό και ακόμα δε μπορεί να φύγει για τον Άγιο Δομήνικο.

Ο Τασος Ξιαρχό μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

“Το πρώτο ραντεβού πήγε πολύ καλά, πρέπει να διευθετήσω ένα θέμα που έχω και θα δούμε πως θα πάει. Το μεγάλο μου θέμα είναι τα μαλλιά μου, τι θα κάνω με το ξανθό μαλλί… Δε μπορώ να σας πω πολλά. Αυτό με το βίντεο στο Instagram το έκανα για πλάκα. Είχα δηλώσει παλιότερα συμμετοχή όταν ήμουν μόνο χορευτής. Είχα φτάσει μέχρι τους 15, στα αγωνίσματα ήμουν πολύ καλός αλλά ήμουν μικρόσωμος και τότε θέλανε ντούκια και δε με πήρανε. Τσαντίζομαι όταν το βλέπω. Νομίζω μόνο η Κάτια αξίζει από τους διάσημους. Χθες είδα και με τσάντισε ο Ασημακόπουλος… Θα μου λείψουν οι φίλοι μου και να ξυπνάω στο κρεβάτι μου” είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

Read More

And More