Τάσος Νούσιας: Για ποδήλατο με την κόρη του στο Ζάππειο! [pics]

Η κόρη του είναι η μεγάλη του αδυναμία και όχι άδικα. Ο λόγος για τον Τάσο Νούσια που πέρασε την καραντίνα στην Ελλάδα με την Γερμανίδα σύζυγό του Marlene Kaminsky και την κόρη τους Ιωάννα. Ο αγαπημένος ηθοποιός που λόγω της κατάστασης με τα κλειστά θέατρα λόγω κορονοϊού, απέχει για λίγο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Τόσο ο ίδιος φυσικά, όσο και η σύζυγός του που είναι σκηνοθέτης και συγγραφέας προσπαθούν να κρατούν πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, αλλά ποτέ δεν κρύφτηκαν. Ο αγαπημένος ηθοποιός και η Γερμανίδα σύζυγος που είναι σκηνοθέτις και συγγραφέας, έχει γεννηθεί  στη Τζαμάικα και μεγάλωσε  κοντά στη Στουτγκάρδη, μετρώντας συνεργασίες με το Εθνικό Θέατρο της Ζυρίχης αλλά και το Young Vic του Λονδίνου, είναι στα καλύτερά τους και αυτό φαίνεται. Η Marlene Kaminsky ζει πλέον και εργάζεται μόνιμα στην Ελλάδα, κοντά στον αγαπημένο της και το παιδί τους. Το ζευγάρι μάλιστα συνεργάστηκε πριν λίγο καιρό στη παράσταση «Ριχάρδος Β’ – Το Ρέκβιεμ ενός Βασιλιά» στο θέατρο Άλφα.

Οι επίσημες έξοδοι τους είναι, βέβαια, λίγες και καλές, αλλά συχνά οι φωτογράφοι απαθανατίζουν τον αγαπημένο ηθοποιό σε βόλτες και γυμναστική στο κέντρο της Αθήνας.

Την περίοδο της καραντίνας, οι φωτογράφοι είχαν απαθανατίσει τον Τάσο Νούσια να αθλείται με την κόρη του Ιωάννα, ενώ, τώρα που τελείωσε το lockdown μπαμπάς και κόρη έκαναν ποδηλατάδα στο Ζάππειο.

Δες φωτογραφίες:

 

Μπαμπάς και κόρη εν δράσει!

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More