Τάσος Σοφρωνίου: Ξανά στο GNTM μετά από 12 χρόνια – Η οικονομική κατάρρευση και η ζωή στο Παρίσι

Ο Τάσος Σοφρωνίου επέστρεψε στην Ελλάδα και στο GNTM το οποίο απόψε κάνει πρεμιέρα στο ανανεωμένο πρόγραμμα του Star.

Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Τάσος Σοφρωνίου – Next Top Model ANT1

Ο fashion entrepreneur έγινε γνωστός μέσα από τον πρώτο κύκλο του ελληνικού Next Top Model ο οποίος έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο 2009 στον ANT1.

Παρουσιάστρια ήταν η Βίκυ Καγιά, η οποία ήταν και μια εκ των κριτών. Οι υπόλοιποι κριτές ήταν ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, η Τζένη Μπαλατσινού και ο σχεδιαστής Χριστόφορος Κοτέντος. Coach των διαγωνιζόμενων κοριτσιών ήταν ο Τάσος Σοφρωνίου.

Ο Τάσος Σοφρωνίου ξεκίνησε την επιτυχημένη του πορεία στο χώρο της μόδας από πολύ μικρός. Έχει δημιουργήσει τη δική του σειρά ανδρικών ρούχων, ενώ σχεδιάζει κοστούμια για παραγωγές σύγχρονου χορού σε συνεργασία με καταξιωμένους χορογράφους, χορευτικές ομάδες και Όπερες διεθνώς.

Έχει διδάξει ως καθηγητής σε κορυφαία κολλέγια μόδας στην Ιταλία και στη Γαλλία και ήταν στιλίστας των διασημότερων Ελληνίδων σταρ αλλά και fashion editor στα περισσότερα περιοδικά μόδας και lifestyle της χώρας.

Τάσος Σοφρωνίου – Η οικονομική κατάρρευση

Το 2012 ο Τάσος Σοφρωνίου εγκατέλειψε την Ελλάδα μετά από μια επιχειρηματική του δραστηριότητα η οποία έφερε μεγάλες οικονομικές απώλειες για τον ίδιο.

«Μετακόμισα μετά από δύο μήνες προετοιμασίας και η βάση μου είναι το Παρίσι όπου ζω και εργάζομαι εδώ. Είναι μπορώ να μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα Η επένδυση που έκανα στην Ελλάδα, δεν μπόρεσε να αποδώσει γιατί  πολύ απλά, κανείς δεν κρατάει τον λόγο του. Έχασα πολλά χρήματα γιατί όταν ξεκινάς μια νέα ετιαιρεία ξέρεις ότι θα βάλεις ένα κεφάλαιο το οποίο δεν θα σου γυρίσει πίσω.

Το θέμα είναι πως είχα προβλέψει όλη αυτή την οικονομική στενότητα που υπάρχει ότι θα γινόταν όλη αυτή η κατρακύλα», δήλωνε εκείνη την εποχή ο Τάσος Σοφρωνίου σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Τάσος Σοφρωνίου – H guest εμφάνιση στο GNTM 4

Την περσινή σεζόν ο Τάσος Σοφρωνίου έκανε μια guest εμφάνιση στο ριάλιτι του Star δίπλα στον Γιώργο Καράβα.

Με μότο «Όλα είναι μόδα», ο Τάσος  θέλησε να αποδείξει στα υποψήφια μοντέλα πως, υπό τις κατάλληλες συνθήκες και με τη σωστή αντίληψη, ακόμα και τα πιο απλά χρηστικά αντικείμενα και ευτελή υλικά μπορούν να αποκτήσουν fashion διάσταση και λάμψη. 

GNTM 5

Ο νέος κύκλος του GNTM ξεκινά με μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα του Star. Μετά την επιστροφή της Βίκυς Καγιά τίποτα δεν θα είναι ίδιο στο πλατό με τους κριτές. 

Εκτός από τον Γιώργο Καράβα ο οποίος παίρνει μόνιμη θέση στην κριτική επιτροπή στο GNTM 5 θα δούμε τον Τάσο Σοφρωνίου, και την guest κριτή,  Σοφία Χατζηπαντελή. Στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να δούμε και την Έλενα Γαλύφα σε ρόλο – έκπληξη

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Read More

And More