Τάσος Τρύφωνος: Ο πατέρας του επέστρεψε σπίτι, μετά από ένα μήνα μάχης με τον κορονοϊό – Το δημόσιο μήνυμα

Ο πατέρας του Τάσου Τρύφωνος, κύριος Νάκης, έδωσε μια σκληρή μάχη με τον κορονοϊό και μετά από ένα μήνα νοσηλείας, επέστρεψε νικητής στο σπίτι του. Ο γνωστός παρουσιαστής, όντας ιδιαίτερα χαρούμενος, δημοσίευσε μια φωτογραφία του πατέρα του, αποκαλύπτοντας ότι είναι η πρώτη Κυριακή που βρίσκεται κοντά τους. Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς που τον φρόντισαν, ενώ μετέφερε και ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα για τους αρνητές του κορονοϊού.

“Πρώτη Κυριακή πίσω στο σπίτι!!! Ο Νάκης (πατέρας μου) επέστρεψε σπίτι μετά από συνολικά ένα μήνα στα νοσοκομεία με κορονοιό – μια εβδομάδα ήταν διασωληνωμένος και σε καταστολή στην εντατική του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας και μετά στο νοσοκομείο αναφοράς στην Αμμόχωστο. Θέλει να ανεβάσω αυτή την ανάρτηση για να ευχαριστήσει δημόσια τους ΗΡΩΕΣ νοσηλευτές και γιατρούς της ΜΕΘ2 του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας, του νοσοκομείου αναφοράς στην Αμμόχωστο και την διευθύντρια του νοσοκομείου κυρία Αμαλία Χατζηγιάννη που του έσωσαν τη ζωή.

Θέλει επίσης να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι ενδιαφερθήκατε και στέλνατε μηνύματα για την κατάσταση την υγείας του. Α, έχει κι ένα μήνυμα για τους αρνητές του κορονοϊού “ας μιλήσουν με κάποιον που το πέρασε στην εντατική ή ας δουν τι γίνεται στα νοσοκομεία…””, έγραψε ο Τάσος Τρύφωνος.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More