Tatiana Live: Αντίστροφη μέτρηση για τον πριγκιπικό γάμο! Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle – Video

Μπορεί η σχέση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να προκάλεσε πονοκέφαλο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά ο γαλαζοαίματος Harry και η Αμερικανίδα ηθοποιός νίκησαν όλες τις δυσκολίες και είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με τις ευλογίες όλων. Ο πριγκιπικός γάμος της χρονιάς θα γίνει το Σάββατο 19 Μαΐου, στο εκκλησάκι του Windsor, όπου η Meghan και ο Harry θα δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης μπροστά από 3.000 καλεσμένους αλλά και εκατομμυρίωνν τηλεθεατών που θα παρακολουθούν την τελετή σε απευθείας σύνδεση.

Φυσικά, ολόκληρη η Βρετανία κινείται στους ρυθμούς του πριγκιπικού γάμου, καθώς ολόκληρη η χώρα έχει γεμίσει με βρετανικές σημαίες, φωτογραφίες του ζευγαριού αλλά και μινιατούρες της γαμήλιας τούρτας. Τα μέτρα είναι δρακόντεια, ενώ παντού υπάρχουν αστυνομικοί. Η παιδική χορωδία είναι έτοιμη έχοντας κάνει αμέτρητες πρόβες.

Στο Λονδίνο καταφθάνουν καθημερινά χιλιάδες κόσμος, με σκοπό να δουν το πριγκιπικό ζεύγος από κοντά, στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής του! Χαρακτηριστικό είναι πως ήδη έχουν κατασκηνώσει έξω από την εκκλησία, ώστε να έχουν καλή θέση για το… ιστορικό γεγονός!

Δες το βίντεο από την εκπομπή Tatiana Live:

Read More

And More