Tatiana Live: Γνωστοί καλλιτέχνες μιλούν για την υπογραφή της ιστορικής συμφωνίας για την ονομασία των Σκοπίων – Video

Άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης αλλά και αγαπημένοι καλλιτέχνες που δεν φοβούνται να πάρουν ανοιχτά θέση για σημαντικά θέματα της επικαιρότητας μιλούν στην εκπομπή Tatiana Live για το μεγάλο εθνικό θέμα της συμφωνίας για την ονοματολογία των Σκοπίων, η οποία υπογράφηκε χθες στις Πρέσπες, μεταξύ της Ελλάδας και των Σκοπίων.

Ανάμεσα στους γνωστούς Έλληνες που μίλησαν στην εκπομπή Tatiana Live ήταν και η Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία δήλωσε εξοργισμένη με αυτή την έκβαση: “Όλοι οι σκεπτόμενοι Έλληνες είναι εξοργισμένοι. Δεν θα πει ότι η Μακεδονία είναι μια άλλη Ελλάδα. Όλη η Ελλάδα είναι και Μακεδονία. Αυτό εμένα ποτέ δεν μου άρεσε. Νότια Ελλάδα και σαχλαμάρες. Όλο αυτό… η χερσόνησος η μεγάλη λέγεται Ελλάδα. Γιατί εκεί κρατάνε Θερμοπύλες οι άνθρωποι”.

Ο Βασίλης Καρράς εξέφρασε την απογοήτευση και τον πόνο του, ενώ και ο Πέτρος Ίμβριος και ο Αγάθωνας δεν συμφωνούν καθόλου με αυτή τη συμφωνία. Αντιθέτως, η ηθοποιός και πολιτικός Νόρα Κατσέλη δήλωσε στην εκπομπή εξαιρετικά περήφανη που υπεγράφη αυτή η συμφωνία, μετά από τόσα χρόνια.

Δες όλα όσα είπαν οι καλλιτέχνες στο βίντεο:

Read More

And More