Tatiana Live: Όλα όσα δηλώνει στην εκπομπή ο 52χρονος που υποστηρίζει ότι το σκυλάκι που βασάνιζαν οι φαντάροι είναι δικό του – Video

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, το οποίο δείχνει δύο φαντάρους να κακοποιούν βάναυσα ένα σκυλάκι. Οι τελευταίες εξελίξεις, μάλιστα, θέλουν το συγκεκριμένο σκυλί να ζει και να είναι καλά στην υγεία του. Ένας κυνηγός, βλέποντας το βίντεο της ντροπής, αναγνώρισε την σκυλίτσα που είχε κάποτε και που είχε χαθεί.

Ο κ. Γιώργος από την Θεσπρωτία μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live και υποστήριξε πως το σκυλάκι που βασανίστηκε είναι το δικό του σκυλί, η Μούργα. Όπως είπε ο ίδιος, το καλοκαίρι λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, έδωσε τον σκύλο στον ανιψιό του που διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα στην ευρύτερη περιοχή του Πληκατίου, να το κρατήσει μαζί με τα υπόλοιπα ζώα, ώστε να μπορεί και το ζώο να χαίρεται τη φύση μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας, που τον εμπόδιζε να χαρίζει απλόχερα τη φροντίδα του στην αγαπημένη του σκυλίτσα, την οποία είχε ονομάσει Μούργα.

Δες όλα όσα δήλωσε ο 52χρονος κτηνοτρόφος στη Tatiana Live:

 

Read More

And More