Τατιάνα Μπλάτνικ: Έχει μπει ήδη σε χριστουγεννιάτικο κλίμα! [pics]

Η έντονη φιλανθρωπική δράση είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της ζωής της Τατιάνας Μπλάτνικ από τότε που εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα, μαζί με τον σύζυγό της Νικόλαο. Μπορεί να αφιερώνουν αρκετό χρόνο στα ταξίδια αλλά και οι δύο φροντίζουν να δίνουν στην καθημερινότητά τους ιδιαίτερο νόημα κάνοντας πράγματα που έχουν στόχο το κοινό καλό.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ συμμετέχει σε πολλές ενέργειες που έχουν ιερό σκοπό και είναι γνωστή η ανάμειξή της στο Elpida Youth. Τις μέρες αυτές, μάλιστα, με αφορμή το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ βρίσκεται στο Theoxenia Palace στο Κεφαλάρι για να ενισχύσει το σκοπό της οργάνωσης.

Το TLIFE την συνάντησε την Τρίτη στο γνωστό ξενοδοχείο στο Κεφαλάρι όπου πραγματοποιείται η γιορτινή εκδήλωση. Η ίδια βρέθηκε εκεί και την επόμενη μέρα ενώ έχει μπει στο γιορτινό κλίμα εδώ και αρκετό καιρό αφού βοήθησε στην προετοιμασία για το bazaar.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έκλεψε τις εντυπώσεις και τις δύο μέρες τόσο με την ευγενική παρουσία της και την απλότητά της όσο και με την κομψή εμφάνισή της.

Έμιλυ Βαφειά-Κλαίρη Τσαβλίρη-Τατιάνα Μπλάτνικ-Αλεξία Αντσακλή-Λάουρα Μακροπούλου

Read More

And More