Τατιάνα Μπλάτνικ: Η βόλτα με τη μαμά της και το μήνυμα για την Ημέρα της Γης!

Μια περήφανη κόρη είναι αναμφισβήτητα η Τατιάνα Μπλάτνικ. Το ίδιο συναίσθημα όμως φαίνεται πως μοιράζεται και η μαμά της, Μαρί Μπλανς Μπιερλίν. Οι δυο τους είναι εκτός από μαμά και κόρη και πολύ καλές φίλες και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζονται κοινές δραστηριότητες. Αυτή τη φορά γιόρτασαν μαζί την Ημέρα της Γης και μας το επιβεβαίωσαν ανεβάζοντας την ίδια φωτογραφία.

Πρόκειται για την ίδια την Τατιάνα που ποζάρει στην παραλία με γυρισμένη την πλάτη για να δείξει το μήνυμα που αναγράφεται στη μπλούζα της. Η αγάπη της για τη φύση είναι προφανής αν κοιτάξει κανείς τις φωτογραφίες που ανεβάζει.

Take a moment today to pause and enjoy earth’s beautiful gifts: nature…. HAPPY EARTH DAY! #naturalhealthyliving #grateful #reasonsilovegreece

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tatiana Blatnik (@tatianablatnik) στις

Ίσως να την έχει πάρει από τον σύζυγό της Νικόλαο με τον οποίο κάνει συνεχώς αποδράσεις στη φύση και ταξίδια. Βέβαια, την τελευταία την έκανε με τη μαμά της! Απόλαυσαν μαζί ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα παίρνοντας ανάσα από την καθημερινότητα.

Pausing to take in the magic… Paradise is only a twenty-minute drive outside of Athens’ city centre… #reasonsilovegreece #naturalandhealthyliving @marieblanche11 ❤️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tatiana Blatnik (@tatianablatnik) στις

Η Τατιάνα της έχει μεγάλη αδυναμία και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες. Σε μία από αυτές την έχει χαρακτηρίσει φύλακα άγγελό της! Οι δυο τους μάλιστα μοιάζουν πάρα πολύ και όχι μόνο στα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά.

Read More

And More