Τατιάνα Μπλάτνικ: Η βόλτα στο Νέο Ψυχικό και η αγάπη της για τα λουλούδια

Η αγάπη της για την Ελλάδα αλλά και συγκεκριμένα για την Αθήνα, όπου πλέον ζει μόνιμα, είναι εμφανής. Η Τατιάνα Μπλάτνικ δεν σταματά τις εξορμήσεις της στην πόλη και τις βόλτες της σε ωραία μέρη όπου ανακαλύπτει μικρούς “παραδείσους”. Αυτή τη φορά η σύζυγός του Νικόλαου βρέθηκε στο Νέο Ψυχικό και αγόρασε λουλούδια. Μοιράστηκε μάλιστα μία φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους δείχνοντας τον ενθουσιασμό της για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Δεν είναι η πρώτη “ανακάλυψή” της που μοιράζεται στα social media της. Η Τατιάνα Μπλάτνικ κυκλοφορεί στην πόλη και απολαμβάνει με μεγάλη συχνότητα πολιτιστικές εκδηλώσεις ενώ συμμετέχει και σε πολλές φιλανθρωπικές δράσεις και με την κοινοποίησή τους γίνεται έμπνευσή και για άλλους ανθρώπους. Πολλοί είναι αυτοί άλλωστε που στέκονται στο γεγονός ότι είναι μέλος της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας κι αυτό από μόνο του της δίνει ένα κύρος.

“Δεν αισθάνομαι διαφορετικά σε σχέση με πριν. Το βλέπω, όμως, ως ευκαιρία. Μια ευκαιρία να προσφέρεις. Να ενώσεις τις δυνάμεις σου με προσωπικότητες και οργανώσεις γύρω από πρωτοβουλίες που στηρίζουν όσους έχουν την περισσότερη ανάγκη μέσα στη χώρα και παράλληλα διαδίδουν διεθνώς τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της”, είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της για τον τίτλο “πριγκίπισσα” που φέρει και για το πώς το διαχειρίζεται. Η Τατιάνα Μπλάτνικ βέβαια έχει καταφέρει με τη δράση της να κερδίσει το σεβασμό ανεξάρτητα από το γεγονός ότι είναι σύζυγος του γιου του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου.

Read More

And More