Τατιάνα Μπλάτνικ – Νικόλαος: Το album του ταξιδιού τους στη Μάνη

Τατιάνα Μπλάτνικ – Νικόλαος: Το album του ταξιδιού τους στη Μάνη | tlife.gr

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος είναι λάτρεις της περιπέτειας! Το ζευγάρι απολαμβάνει να κάνει αποδράσεις και να εξερευνά ωραία μέρη τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Οι δυο τους αγαπούν να κάνουν περιπάτους για να ανακαλύψουν όμορφα τοπία, να γευτούν διαφορετικές γεύσεις αλλά και να γνωρίσουν νέους ανθρώπους. Μία ακόμα εκδρομή χάρηκαν και πριν από λίγες μέρες που αποφάσισαν να πάνε οδικώς στη Μάνη.

Το ζευγάρι ενθουσιάστηκε με τον προορισμό και φρόντισε να τον γυρίσει από άκρη σε άκρη. Ο Νικόλαος μάλιστα επιδόθηκε στην αγαπημένη του συνήθεια την φωτογραφία και απαθανάτισε εκπληκτικά τοπία με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Κάποιες από τις φωτογραφίες τις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους. Το ίδιο και η Τατιάνα Μπλάτνικ που μοιράστηκε και τα συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς της φίλους μετά τη χθεσινή τους επιστροφή.

Η ίδια πρότεινε μάλιστα σε όλους όσους έχουν ανάγκη να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, να ξεκουραστούν και να περάσουν όμορφα να επισκεφτούν τη Μάνη. Δεν παρέλειψε να δώσει και κάποια “μυστικά” για το που θα πάνε να φάνε οι ταξιδιώτες. Είναι γνωστό ότι αγαπά πολύ την ελληνική κουζίνα και πέρα από το μαγειρεύει για τον σύζυγό της ασχολείται και για επαγγελματικούς λόγους με αυτήν.

Να θυμίσουμε ότι η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει συνεπιμεληθεί την ελληνική έκδοση του βιβλίου “Γεύσεις Ελλάδας – Συνταγές & Αναμνήσεις”.

https://www.instagram.com/p/BdZ-LyfF9Su/?taken-by=tatianablatnik

https://www.instagram.com/p/Bdg483UFQtn/?taken-by=tatianablatnik

READ more