Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι βόλτες στην Αθήνα με τη μαμά της [pics]

Η Τατιάνα Μπλάτνικ αγαπά την Ελλάδα και ασχολείται πολύ με τα ελληνικά προϊόντα. Πριν από κάποιους μήνες παρουσίασε στην Αθήνα το ολοκαίνουργιο βιβλίο συνταγών “Taste of Greece” με άρωμα Ελλάδας, παρουσία όλης της πρώην βασιλικής οικογένειας. Η σύζυγος του Νικόλαου θέλοντας να τιμήσει την Ελλάδα και να ταξιδέψει τον κόσμο με τις παραδοσιακές συνταγές της χώρας δημιούργησε ένα ξεχωριστό βιβλίο και ταυτόχρονα να στηρίξει ένα μοναδικό για εκείνη φιλανθρωπικό σκοπό. Δεν αρκέστηκε όμως μόνο σε αυτό αφο’υ καθημερινά αξιοποιεί όλες αυτές τις γνώσεις και χρησιμοποιεί υλικά από την Ελλάδα για τη μαγειρική της ενώ δεν σταματά να διαφημίζει τα ωραία “στέκια” της μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Σε μία από τις πρόσφατες βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας ανακάλυψε έναν ακόμα “παράδεισο” και τον επισκέφτηκε με την μαμά της. Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες και συχνά απολαμβάνουν μαζί ξεχωριστές στιγμές. Η μαμά της Τατιάνας αν και ζει στο εξωτερικό ταξιδεύει τακτικά στην Ελλάδα για να περάσει χρόνο με την κόρη της.

Κάποιες από αυτές τις στιγμές με την κόρη της μοιράστηκε και η Marie και συμπεριλάμβαναν εκτός από το γεύμα κοντά στην Ακρόπολη, εξόρμηση στα μαγαζιά αλλά και βόλτα στη θάλασσα. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να παραλείψει το βασιλικο πρωινό που έφαγε στο σπίτι της κόρης της στα βόρεια προάστια.

Είναι εμφανές ότι οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και επιβεβαιώνεται και μέσα από τα social media τους!

Κράτα το

Read More

And More