Τατιάνα Μπλάτνικ: Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Νικόλαο για καλό σκοπό [pics]

Μπορεί σήμερα και αύριο να έχει προγραμματίσει να είναι στην Αθήνα για τις ανάγκες του Χριστουγεννιάτικου Bazaar του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ αλλά το Σαββατοκύριακο έκανε ένα ακόμα ταξίδι με τον σύζυγό της. Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Το ζευγάρι έχει έντονη φιλανθρωπική δράση και για τον λόγο αυτό ταξίδεψαν και αυτή τη φορά στη συμπρωτευούσα.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος έδωσαν το παρών στο brunch του που πραγματοποιήθηκε για τους σκοπούς του ιδρύματος Eliza. Η ίδια μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στον λογαριασμό της στο instagram ενώ ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ανέβασε μία εντυπωσιακή εικόνα από την πόλη!

Είναι γνωστή η αγάπη του Νικόλαου για την φωτογραφία και δεν χάνει την ευκαιρία να απαθανατίζει όμορφες γωνιές και τοπία. Άλλωστε έχει συχνά την ευκαιρία μέσα από τις αποδράσεις που κάνουν τόσο στην Ελάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο με την ευγενική παρουσία της στο brunch αλλά και με την κομψή εμφάνισή της.

Read More

And More