Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο – Η βόλτα στη λαϊκή αγορά

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος έμοιαζαν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Ωστόσο η κρίση στη σχέση τους δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της και εν τέλει το βράδυ της Παρασκευής ήρθε η ανακοίνωση της ελληνικής τέως βασιλικής οικογένειας που γνωστοποίησε το διαζύγιό τους, ύστερα από 14 χρόνια γάμου.

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού – «βόμβα», η πρώην – πλέον – σύζυγος του Νικολάου, γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, απόλαυσε μια ιδιαίτερα ξέγνοιαστη ημέρα στην καρδιά της Αθήνας. Η Τατιάνα Μπλάτνικ ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE έχει νοικιάσει μόνη της σπίτι στο Κολωνάκι.

Το πρωί της Παρασκευής, η Τατιάνα Μπλάτνικ ξύπνησε πολύ νωρίς και περπάτησε ως τον Λυκαβηττό για να δει από κοντά την ανύψωση της ελληνικής σημαίας έξω από το εκκλησάκι.

«Η ησυχία πάνω από το χάος της Αθήνας, βουνά, θάλασσα και η πόλη όλα σε μια ανάσα. Αυτή είναι η μαγεία της πόλης» έγραψε η πρώην σύζυγος του Νικολάου, μαγεμένη από την ομορφιά της πρωτεύουσας.

 

Οι βόλτες όμως δεν σταμάτησαν μόνο στον Λυκαβηττό. Η Τατιάνα Μπλάτνικ πήγε και στην λαϊκή της γειτονιάς για να πάρει φρούτα και λαχανικά για το σπίτι της, ανεβάζοντας σχετικό βίντεο στα Instagram Stories της.

«Στην λαϊκή, πρωί Παρασκευής, πριν φτάσουν όλοι. Αυτός είναι ένας τέλειος τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου και τι κάνει αυτή την πόλη μοναδική. Παράδοση και σύγχρονη ζωή μαζί. Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές από τις αγαπημένες μου πρωινές ρουτίνες» έγραψε στα social media.

 

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μπορεί να πήρε μια μεγάλη απόφαση για την προσωπική ζωή της, ωστόσο αυτή του να μείνει μόνιμα στην Αθήνα φαίνεται πως της ταιριάζει και την κάνει ευτυχισμένη.

Διάβασε επίσης:

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι μοναχικές βόλτες στην Αθήνα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου – Τι δήλωνε ο Νικόλαος τρεις μήνες πριν

Read More

And More