Τατιάνα Στεφανίδου: “Αθάνατη Ελληνίδα μάνα”! Ο λόγος που ταξίδεψε στο Λονδίνο [pics]

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια της στα Επτάνησα αλλά και στην Πάρο, η Τατιάνα Στεφανίδου πήρε το αεροπλάνο και ταξίδεψε για το Λονδίνο. Αφορμή για το ταξίδι της παρουσιάστριας στην Μεγάλη Βρετανία ήταν φυσικά για να βοηθήσει τον γιο της, Νικόλα, ο οποίος πρόκειται να ξεκινήσει νέο κύκλο σπουδών στην βρετανική πρωτεύουσα.

Μπορεί τα ταξίδια στο εξωτερικό να είναι αρκετά δύσκολα – λόγω της πανδημίας – ωστόσο η Τατιάνα πάνω απ’ όλα είναι μια αφοσιωμένη μητέρα και δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τον γιο της, για να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί στο νέο του σπίτι. Ο Νικόλας, μετά τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Kent, πρόκειται να κάνει Master στα Οικονομικά (Investment and Wealth Managment MSc) στο Πανεπιστήμιο Imperial στο Λονδίνο.

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας, η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μας… τι ακριβώς κάνει στην βρετανική πρωτεύουσα! Η παρουσιάστρια βρίσκεται εκεί για να βοηθήσει τον γιο της, σιδερώνοντας ακόμη και τα ρούχα του!

“Τι κάνω στο Λονδίνο εν μέσω κορωνοιού; Δες την επόμενη φωτό… Αθάνατη Ελληνίδα μάνα!” έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης, η Τατιάνα Στεφανίδου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τι κάνω στο Λονδίνο εν μέσω κορωνοιού; Δες την επόμενη φωτό… Αθάνατη ελληνίδα μάνα! 🤪 @nick_evagelatos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Κάτω από την ανάρτηση έσπευσαν να τις σχολιάσουν κι άλλες επώνυμες μαμάδες, όπως η Φαίη Σκορδά, η Δέσποινα Βανδή, η Κλέλια Πανταζή, η Ράνια Θρασκιά αλλά και η Έλενα Χριστοπούλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλημέρα σε όλους! #hydepark #london

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Το πρωί της Τετάρτης, μάλιστα, δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία από το Λονδίνο, όπου απολάμβανε τον περίπατο της στο Hyde Park.

Read More

And More