Τατιάνα Στεφανίδου: Διασκέδασε με Κότσιρα και Μαχαιρίτσα! Video

Μπορεί το καθημερινό της πρόγραμμα να είναι κουραστικό και να μην της επιτρέπει πολλές βραδινές εξόδους, όταν βρει χρόνο όμως η Τατιάνα Στεφανίδου επιλέγει να διασκεδάζει με τον Νίκο Ευαγγελάτο σε γνωστές μουσικές σκηνές με μελωδίες που της αρέσουν πολύ. Έτσι έγινε και την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων που βρέθηκε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και απόλαυσε τις επιτυχίες του Γιάννη Κότσιρα και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
«Δεν υπάρχει χρόνος να βγαίνουμε με τον Νίκο και αυτό μας λείπει πολύ», είχε αποκαλύψει η Τατιάνα στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» και στους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη (δες εδώ τη συνέντευξη). Τώρα όμως, μες στα Χριστούγεννα βρήκε την ευκαιρία για μια εορταστική έξοδο. Και φυσικά μοιράστηκε μαζί μας video από το live των δυο ερμηνευτών, δίνοντας τη δική της… «παραγγελιά»(όπως ονομάζεται το σχήμα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τον Γιάννη Κότσιρα).

Οι δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, που το περασμένο καλοκαίρι, μετά από χρόνια, ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζουν τις συναντήσεις τους και τον χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, έχοντας κοντά τους και την ανερχόμενη Παυλίνα Βουλγαράκη. Ο μοναδικός τους τρόπος να «παντρεύουν» το ροκ με το λαϊκό, τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό, η ευκολία τους να φλερτάρουν με το διαφορετικό και να «αναγεννούν» αγαπημένα τραγούδια με δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος είναι τα συστατικά για την εκρηκτική τους συνεύρεση. Και υπόσχονται ότι δε θα μας αφήσουν λεπτό να βαρεθούμε!

Read More

And More