Τατιάνα Στεφανίδου: Δηλώνει ερωτευμένη με την Κέρκυρα – «Είναι αναγκαίο η κρατική εξουσία να στηρίξει το νησί»

Η Τατιάνα Στεφανίδου παραθερίζει στην αγαπημένη της Κέρκυρα αλλά και στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο.

Οι πρώτοι προορισμοί ήταν οι Παξοί και ο Καστός, το μικροσκοπικό «διαμάντι» του Ιονίου, όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται το νησί που βρίσκεται έξω από την Λευκάδα. 

Σε νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου δηλώνει ερωτευμένη με την Κέρκυρα, ωστόσο σύστησε την προσοχή της κρατικής εξουσίας για περισσότερη στήριξη προς το πανέμορφο νησί των Επτανήσων.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του T-Live γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Ερωτευμένη με την Κέρκυρα , την αρχιτεκτονική της, τα μουσεία της, τη μουσική της κουλτούρα και την ποιότητα των ευγενικών και φιλόξενων κατοίκων της. Η ιστορία της δεν περιλαμβάνει τη βαρβαρότητα των Οθωμανών, που μας πήγαν 400 χρόνια πίσω αλλά το αποτύπωμα μόνο δυτικών κατακτητών και αυτό είναι εμφανές παντού».

Η Τατιάνα Στεφανίδου συμπληρώνει: «Είναι αναγκαίο η κρατική εξουσία να στηρίξει το νησί περισσότερο με μεγάλα έργα και όχι μόνο να εισπράττει τα πλουσιοπάροχα ποσά από τον τουρισμό του».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Read More

And More