Τατιάνα Στεφανίδου: Η έκπληξη που την περίμενε μόλις γύρισε στο σπίτι! [vid]

Μια ακόμη εβδομάδα εκπομπών ολοκληρώθηκε και η Τατιάνα Στεφανίδου επέστρεψε σπίτι λίγο κουρασμένη, αλλά και έτοιμη να απολαύσει το Σαββατοκύριακο που έρχεται! Και μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της, την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη… Ο μικρός τετράποδος φίλος ήταν ήταν εκεί… και την υποδέχτηκε κουνώντας την ουρά του.

Ο Willy είναι το αγαπημένο μέλος όλης της οικογένειας και κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί. Για περισσότερα από τρισήμιση χρόνια βρίσκεται κοντά στην οικογένεια της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου και δεν σταματά τα παιχνίδια, αλλά και τις βόλτες με όλους. Το πανέμορφο σκυλάκι ράτσας King Charles Cavalier έχει καταφέρει να γίνει η συντροφιά των παιδιών, αλλά και της παρουσιάστριας που συχνά ανεβάζει φωτογραφίες του στο Instagram.


Αυτήν τη φορά, μάλιστα,, ο Willy είχε όρεξη για παιχνίδια, και μόλις μπήκε στο σπίτι η Τατιάνα, της έκανε… “επίθεση αγάπης”!

“Ένας γλυκούλης με περίμενε στο σπίτι; Να περάσετε μια τρυφερή Παρασκευή όλοι σας”, έγραψε η ίδια στο Instagram και ανέβασε video με τον τετράποδο φίλο της…


Αν θες να μαθαίνεις όλα τα νέα της τατιάνας ακολούθησέ την στο Instagram @tatistefanidou

Read More

And More