Τατιάνα Στεφανίδου: Με ποιες γνωστές παρουσιάστριες πήγε για φαγητό στις διακοπές της; [pics]

Ένα μαγικό καλοκαίρι μακριά από υποχρεώσεις και σκοτούρες βιώνει η Τατιάνα Στεφανίδου! Μετά από μία άκρως απαιτητική σεζόν, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ περνάει χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την οικογένειά της, κάτι που είχε πολύ ανάγκη. Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις έχουν ξεκινήσει από το Ιόνιο και η Τατιάνα έχει ήδη επισκεφτεί την Ιθάκη, την Λευκάδα και την Κεφαλλονιά. Μετά τα Επτάνησα… σειρά είχαν οι Κυκλάδες!

Ήδη από εχθές, η παρουσιάστρια του “Μαζί σου” βρίσκεται στην μαγευτική Πάρο και απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου! Μάλιστα, είχε και κάποιες ξεχωριστές συναντήσεις! Η Τατιάνα Στεφανίδου γευμάτισε το απόγευμα της Παρασκευής με τις καλές της φίλες αλλά και συναδέρφους παρουσιάστριες, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Μάρα Ζαχαρέα.

Να θυμίσουμε πως η παρουσιάστρια του Alpha και η παρουσιάστρια του Star έχουν σπίτια στην Πάρο και κάθε χρόνο την επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι τρεις γυναίκες απόλαυσαν μακαρονάδα με σκορπίνα σε γνωστή ταβέρνα του νησιού, είπαν τα νέα τους και φυσικά έβγαλαν τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες!

https://www.instagram.com/p/B0880nDB67O/

https://www.instagram.com/p/B09C7Ygo3Or/

Η Τατιάνα, η Σταματίνα και η Μάρα έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα άκρως καλοκαιρινά look τους!

Read More

And More