Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Κολύμπι και ψάρεμα σε παραλία της Χαλκίδας! Φωτογραφίες

Στο εξοχικό τους στην Δροσιά της Χαλκίδας ξεκουράζονται ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία σε λίγες μέρες θα βρίσκεται στα γραφεία της στο κανάλι “Ε” για να ετοιμάσει μαζί με τους συνεργάτες της τη νέα της εκπομπή.

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ και του HELLO, απαθανάτισε το γνωστό ζευγάρι να απολαμβάνει το μπάνιο του στην παραλία της Δροσιάς αλλά και να ψαρεύει!


Το ζευγάρι πέρασε αρκετές ώρες στη θάλασσα κολυμπώντας και ψαρεύοντας. Έχουν εξάλλου και οι δυο την ανάγκη για χαλάρωση μετά από ένα δύσκολο τηλεοπτικό χειμώνα τόσο για την Τατιάνα στο Star όσο και για το Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega.

H Τατιάνα έγραψε στο προσωπικό της blog για το νέο επαγγελματικό βήμα της “Θα με δείτε σε μια νέα εκπομπή που ετοιμάζω με πάθος και μεράκι. Θα βαδίσουμε σε γνώριμα μονοπάτια αλλά και νέα. Με βασικό μας όπλο το μαχητικό ρεπορτάζ αλλά και το βήμα στην κοινωνία που έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη να εκφραστεί.

Έχουμε πολλά να πούμε το επόμενο χρονικό διάστημα. Θα κάνω μια εβδομάδα διακοπούλες ακόμη και θα επανέλθω δριμύτερη”.

Το ζευγάρι, πέρασε – χωρίς την παρουσία των παιδιών τους- αρκετή ώρα μαζί στη θάλασσα και έδειχναν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Περισσότερα στο ΟΚ και Hello που κυκλοφορούν

Read More

And More