Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Οι γιορτινές βόλτες στα βόρεια προάστια με την Λυδία και τον Νικόλα! [pics]

Μπορεί να εργάζεται πολλές ώρες καθημερινά για να βγει στον αέρα η τηλεοπτική της εκπομπή “Μαζί σου”, ωστόσο η απόλυτη προτεραιότητα της Τατιάνας Στεφανίδου είναι ο σύζυγός της Νίκος Ευαγγελάτος και τα δύο  παιδιά τους, ο Νικόλας και η Λυδία. Ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ επιθυμεί να τις περάσει μόνο με την οικογένειά της, κάνοντας μαζί τους κάθε είδους δραστηριότητες και απολαμβάνοντας όσο περισσότερο μπορεί ποιοτικό χρόνο μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Μου έρχεται μια λέξη στο μυαλό. Οικογένεια! Τίποτα άλλο… Οικογένεια και ό,τι αυτό περιλαμβάνει, αγάπη, ζεστασιά. Από παιδί μέχρι σήμερα, τα Χριστούγεννα βρισκόμαστε όλοι μαζί στο τραπέζι: γιαγιάδες, παππούδες, άνθρωποι που με τις δουλειές και τα τρεξίματα, μπορεί να τους αγαπάς πολύ αλλά να μην τους βλέπεις συχνά. Παίρνουμε, μάλιστα, και δωράκια να ανταλλάξουμε ο ένας με τον άλλον. Είμαστε πολλοί, οπότε παίρνουμε πολλά μικρά δωράκια και… Χριστούγεννα για εμένα είναι όλη αυτή η αγάπη και η ζεστασιά που έχει η οικογένεια”, είχε δηλώσει πριν μερικές ημέρες στο TLIFE για τις μέρες των Χριστουγέννων.

Η Τατιάνα και ο Νίκος έκαναν ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να χαλαρώσουν, να γεμίσουν μπαταρίες και φυσικά να περάσουν ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά τους. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την οικογένεια Ευαγγελάτου σε μία από τις βόλτες της στην Κηφισιά, να κάνει τις τελευταίες χριστουγεννιάτικες αγορές της. Οι δυο καταξιωμένοι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι ήταν αρκετά χαλαροί και ευδιάθετοι, έχοντας στο πλευρό τους την Λυδία αλλά και τον Νικόλα, ο οποίος ήρθε από την Αγγλία για να περάσει τις γιορτές με τους γονείς του.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Η Τατιάνα επέλεξε ένα σύνολο σε cream απόχρωση, midi φούστα, ζιβάγκο και μάλλινη ζακέτα, ενώ συμπλήρωσε το chic σύνολό της με over the knee suede μπότες και την αγαπημένη της chain τσάντα.

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More