Τατιάνα Στεφανίδου: Ποζάρει αγκαλιά με τον γάτο της και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για την αγάπη

Μια πολύ όμορφη φωτογραφία με τον γάτο της, τον Billy δημοσίευσε πριν λίγη ώρα η Τατιάνα Στεφανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό  στο instagram. 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής του Alpha, T-Live είναι γνωστό πως έχει μεγάλη αδυναμία στα ζωάκια, το ίδιο και όλη η οικογένειά της. Εδώ και αρκετά χρόνια φιλοξενούν στο σπίτι τους δυο σκυλάκια, τον Willy αλλά και τον Tommy Τommy τον οποίο υιοθέτησαν από ένα φιλοζωικό σωματείο. Αυτά όμως δεν είναι τα μόνα κατοικίδια που έχουν στο σπίτι τους αφού το καλοκαίρι του 2018 υιοθέτησαν και τον γάτο τους, τον πανέμορφο Billy.

Μέσα από την ανάρτησή της, η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πως μετά από δυο χρόνια, ο φοβισμένος τότε Billy που δεν τους άφηνε ούτε να τον αγγίξουν πλέον τους δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη. 

«Ο Μπιλάκος, είναι υιοθετημένος. Όταν ήρθε στο σπίτι, δεν μας άφηνε να τον ακουμπήσουμε. Η οδηγία που είχαμε ήταν ότι δεν πρέπει να τον αγγίζουμε στην κοιλιά, γιατί αγριεύει. Ζούσε όπως μας είπαν πολλές ώρες μόνος και κλεισμένος σε ένα μπάνιο, γιατί η προηγούμενη ιδιοκτήτρια έλειπε πολύ από το σπίτι. Του πήρε δυο χρόνια να μας εμπιστευτεί. Σήμερα ξαπλώνει ανάσκελα και παρακαλάει για χάδια. Η αγάπη όλα τα νικά και μπορεί να αλλάξει κάθε έμβιο ον ! Μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Τατιάνα Στεφανίδου στέλνοντας παράλληλα ένα πολύ όμορφο μήνυμα για την αγάπη.

Read More

And More