Τατιάνα Στεφανίδου: Με την Κατερίνα Διδασκάλου στο “Μαζί σου”! [video]

Μια ξεχωριστή συνέντευξη ενός ιδιαίτερα ταλαντούχου ανθρώπου φιλοξενεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» στον ΣΚΑΪ η Τατιάνα Στεφανίδου. Η Τατιάνα βρέθηκε στο θέατρο Coronet και στο θεατρικό σπίτι της «Ερατώς» από την παράσταση «Η πόρνη από πάνω» που πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Διδασκάλου και μίλησαν μαζί για όλα.

Η Κατερίνα Διδασκάλου που πρωταγωνιστεί φέτος στην σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» ενσαρκώνοντας τον απαιτητικό ρόλο της «Μυρσίνης», συμμετέχει στην ταινία «Ευτυχία» ως «Μαρίκα Κοτοπούλη», ενώ στο θέατρο εμφανίζεται ως «Ερατώ» στην παράσταση «Η πόρνη από πάνω» και ως «Άννα» στο μονόλογο «Τρίτη βράδυ στην άκρη του κόσμου» του Στέφανου Δάνδολου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, είναι σε έναν ευχάριστο πυρετό δημιουργίας και έχει να αποκαλύψει πολλά.

Το trailer της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» κυκλοφόρησε ήδη, ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε και στα social media μια φωτογραφία από τη συνέντευξη με την Κατερίνα Διδασκάλου γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μαζί σου το Σάββατο με την θεά Κατερίνα Διδασκάλου, την… Μυρσίνη, την Ερατώ και την Άννα».

https://www.instagram.com/p/B8MQ_mRBUI3/

Μην το χάσεις! «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» στις 14:50 όπως και κάθε Σ/Κ στον ΣΚΑΪ!

Read More

And More