Τατιάνα Στεφανίδου: Τα συναισθήματα για το ξεκίνημα του T-LIVE και η επιθυμία χρόνων για τον ALPHA (video)

Στα γυρίσματα του τρέιλερ της εκπομπής T-Live συνάντησε η κάμερα του Pop Up και ο δημοσιογράφος, Ιορδάνης Παπακυριακού, την Τατιάνα Στεφανίδου. (δες εδώ επίσης: backstage φωτογραφίες από το τρέιλερ του T-Live)

Η παρουσιάστρια, η οποία βρέθηκε στο Μοναστηράκι για την οπτικοποίηση του διαφημιστικού σποτ του T-LIVE (δες εδώ το τρέιλερ του T-live), αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο νέο ξεκίνημα μέσα από την τηλεόραση του ALPHA, στο πώς νιώθει και αποκάλυψε την επιθυμία που είχε πολλά χρόνια να ενταχθεί στον εν λόγω σταθμό.

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Έχω ενθουσιασμό για το νέο ξεκίνημα κι έχω και ένα δημιουργικό άγχος. Είμαι πολύ ξεκούραστη κι έτσι είχα την ευκαιρία να σκεφτώ νέες ιδέες, να σκεφτώ τι θα ήθελα να κάνω τηλεοπτικά, να σκεφτώ πώς θα ανανεώσω την εκπομπή που παρουσιάζω και νομίζω ότι με την ομάδα της ενημέρωσης -γιατί εδώ στον ALPHA έχω ενταχθεί στην ενημέρωση- νιώθω οικεία και καλά, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Έχουμε ετοιμάσει μια εκπομπή που ελπίζουμε να αγαπήσει ο κόσμος» εξομολογήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου και πρόσθεσε: «Ενημέρωση έκανα πάντα, απλώς αυτή τη φορά θα έχει μεγαλύτερες δόσεις. Γιατί την ενημέρωση δεν την άφησα ποτέ…».

Όσον αφορά στον ανταγωνισμό, η ίδια τόνισε: «Όλες οι ζώνες της τηλεόρασης είναι ανταγωνιστικές. Δεν υπάρχει καμία ζώνη που να μην είναι ανταγωνιστική. Τα κανάλια είναι πέντε, δεν υπάρχουν κενά, οπότε όπου κι αν προβληθεί η εκπομπή, πάντα θα υπάρχει κάποιος απέναντι».

Ακόμα, αναφέρθηκε στην επαφή με το τηλεοπτικό κοινό κι αν της είχε λείψει: «Το διάστημα που έμεινα εκτός, δεν μου είχε λείψει η επαφή με τους τηλεθεατές. Γιατί το διάστημα που έμεινα εκτός, είχα τεράστια ανάγκη αποτοξίνωσης και είχα ανάγκη να μείνω λίγο εκτός. Καμιά φορά λένε ότι πρέπει να αδράξει κανείς την ευκαιρία, το timing. Τώρα λοιπόν ήρθε ο ALPHA, ήθελα πολλά χρόνια να έρθω στον ALPHA και το είχα προσπαθήσει κιόλας, γιατί θεωρώ ότι είναι ένας σταθμός που έχει ένα κοινωνικό προφίλ και μία προσέγγιση και επαφή με την κοινωνία που ταιριάζει σε αυτό που εγώ είμαι ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Κι αυτή τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση, δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω να περάσει».

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Το Τ-Live κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 11.00.

 

Read More

And More