Τατιάνα Στεφανίδου: Το μήνυμα στήριξης στους συνοριοφύλακες στον Έβρο

Τεταμένη παραμένει η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, με τις ελληνικές δυνάμεις να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες που έχουν συγκεντρωθεί στο τελωνειακό πέρασμα των Καστανέων και επιχειρούν να περάσουν στη χώρα μας.

Με την βοήθεια των Τούρκων, και με την ελπίδα που τους «πούλησαν» για πέρασμα στην Ευρώπη, οι συγκεντρωμένοι στη μεθόριο μετανάστες και πρόσφυγες προσπαθούν να περάσουν παράνομα τα σύνορα.  Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικές δυνάμεις, ο στρατός και το λιμενικό προβάλουν σθεναρή αντίσταση και προσπαθούν να προφυλάξουν τα ελληνικά σύνορα.

Την Κυριακή, μάλιστα, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια, ενώ σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο από πέτρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες.

https://www.instagram.com/p/B9M4HSShGw8/

Με αφορμή, αυτά τα επεισόδια και το δύσκολο έργο των συνοριοφυλάκων, η Τατιάνα Στεφανίδου έστειλε το δικό της μήνυμα στους ανθρώπους που παράτησαν γιορτές και αργίες και βρέθηκαν στον Έβρο.

«Συγχαρητήρια στην ελληνική αστυνομία, στις ένοπλες δυνάμεις και στο λιμενικό! Δίνουν αυτή την ώρα ηρωική μάχη για να φυλάξουν τα σύνορα μας», έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου στα social media και ανέβασε μια φωτογραφία με την ελληνική σημαία.

Read More

And More