Τατιάνα Στεφανίδου: Το πρωινό που απόλαυσε με καλή παρέα στην κουζίνα του σπιτιού της! [pics]

Καθώς οι εξελίξεις τρέχουν η Τατιάνα Στεφανίδου ξεκινά την μέρα της από πολύ νωρίς, έχοντας καθημερινά ένα φορτωμένο πρόγραμμα με επαγγελματικές υποχρεώσεις και θέματα για την εκπομπή της “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ, που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, το πρώτο γεύμα της ημέρας για εκείνη είναι πολύ σημαντικό και το απολαμβάνει πάντα με καλή παρέα.

Αυτήν τη φορά, η Τατιάνα Στεφανίδου ξεκίνησε τη μέρα της απολαμβάνοντας ένα γευστικό πρωινό με αυγά, λαχανικά, αλλά και φρούτα και φυσικά ένα ποτήρι χυμό, στην κουζίνα του σπιτιού της. Μαζί της όμως ήταν και ο τετράποδος φίλος της, ο κούκλος σκύλος της Willy. Ο Willy είναι ένα από τα δυο σκυλιά της οικογένειας –το άλλο είναι ο Tommy- που κρατά παρέα και ξετρελαίνει με τα παιχνίδια του την γνωστή παρουσιάστρια και τα παιδιά τα τελευταία 7,5 χρόνια.

Τόσο η Τατιάνα Στεφανίδου, όσο και η κόρη της Λυδία, μάλιστα,  έχουν μεγάλη αδυναμία στα παιχνιδιάρικά σκυλάκια τους και δεν χορταίνουν να περνούν χρόνο μαζί τους.  Ιδιαίτερα ευδιάθετη, μάλιστα, η τατιάνα Στεφανίδου μέσα από τα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους , θέλησε να στείλει και το δικό της αισιόδοξο μήνυμα στην πρωτόγνωρη μετά – καραντίνας εποχή που διανύουμε:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλημέρα σε όλους 💜Μην ξεχνάτε ότι το χαμόγελο είναι… στάση ζωής! Ένα χαμόγελο εκτός από εσάς μπορεί να «φωτίσει» και όσους έχετε κοντά σας! 😁😄🥰

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

«Καλημέρα σε όλους. Μην ξεχνάτε ότι το χαμόγελο είναι… στάση ζωής! Ένα χαμόγελο εκτός από εσάς μπορεί να «φωτίσει» και όσους έχετε κοντά σας!», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Read More

And More