Τατιάνα Στεφανίδου: Το συγκινητικό “αντίο” της στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Θλίψη έχει προκαλέσει, από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση πώς ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, μια εμβληματική φιγούρα της μουσικής, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 63 ετών.

Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αχιλλοπούλειο του Βόλου τα ξημερώματα, μετά από καρδιακή προσβολή που πιθανότητα υπέστη στη διάρκεια της νύχτας, ενώ δεν έγιναν γνωστές ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έσπευσε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο καλλιτέχνη, του οποίου υπήρξε μεγάλη θαυμάστρια. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του, την οποία συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

“Ήσουν πάντα κοντά μας. Όταν ερωτευτήκαμε, όταν παντρευτήκαμε, όταν μάθαμε τη μουσική σου στα παιδιά μας. Ήσουν εκεί όλα τα καλοκαίρια μας όπως κι αυτό που πέρασε. Γιατί έκανες με τη μουσική σου την κάθε μας στιγμή ξεχωριστή. Και θα συνεχίσεις να είσαι μαζί μας… Καλό Παράδεισο Λαυρέντη μας.”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Αξίζει να σημειωθεί πώς, τόσο η Τατιάνα Στεφανίδου, όσο και ο Νίκος Ευαγγελάτος, τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούσαν βραδινές εξόδους σε κέντρα διασκέδασης μόνο για να απολαύσουν τα σχήματα στα οποία συμμετείχε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Read More

And More