Τατσόπουλος: “Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου μετά το αστείο για τον Κολοκοτρώνη!”

Η ζωή του συγγραφέα και παρουσιαστή της σειράς του ΣΚΑΪ “1821” έχει αλλάξει απ’ τη μια μέρα στην άλλη, με αφορμή το σχόλιο που έγραψε στο Facebook για τον Κολοκοτρώνη.

Όπως εξήγησε ο ίδιος στην πρωινή εκπομπή του Mega, όλα ξεκίνησαν όταν οι φίλοι του στο Facebook άρχισαν να σχολιάζουν την πρώτη εκπομπή της σειράς, που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ:

“Ένας από τους φίλους μου, μου λέει: Και πού να δεις όταν θα αποκαλύψετε τον Τούρκο γκόμενο του Κολοκοτρώνη. Στο ίδιο μήκος κύματος, γυρνάω και του απαντάω καπάκι: Δεν ήταν γκόμενος, τον είχε αρραβωνιαστεί!”

Ο Πέτρος Τατσόπουλος λέει ότι μία εβδομάδα μετά το περιστατικό, το είδε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα. Καταγγέλλει μάλιστα ότι παρουσιάστηκε σαν δήλωσή του και όχι σαν αστείο στο Facebook, όπως ήταν στην πραγματικότητα.

“Ανέσυραν ένα μπαγιάτικο καλαμπούρι και το έκαναν δήλωση!”, λέει. Ενώ, αποκαλύπτει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του και ότι χάκερ, έχουν μπει στο προφίλ του στο Facebook και δεν τον αφήνουν ούτε να σβήσει τα υβριστικά σχόλια που του έχουν γράψει.

Δες το Video:

Διάβασε περισσότερα στο zappit

Read More

And More