Taylor Swift και Emma Stone για πρώτη φορά στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες του Vanity Fair!

Η λίστα με τις πιο καλοντυμένες του 2015 κυκλοφόρησε από το Vanity Fair και πολλές ήταν οι εκπλήξεις που έκρυβε… Με την Taylor Swift, την Αφροαμερικανή πρίμα μπαλαρίνα στο American Ballet Theatre Misty Copeland και την ηθοποιό Emma Stone να μπαίνουν για πρώτη φορά φέτος στην ετήσια, διεθνή λίστα.
Η 25χρονη Swift, η οποία φιλοξενείται και στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της πρώτης δεκάδας με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες το 2015, μετά την Σαμάνθα Κάμερον, σύζυγο του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.
Η 32χρονη Copland βρίσκεται στην τρίτη θέση κι ακολουθεί η Amal Alamuddin Clooney, η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας και η τραγουδίστρια της R&B Rihanna…
Αναφορικά με τη λίστα με τους πιο καλοντυμένους άνδρες για το 2015, ο 65χρονος Βρετανός ηθοποιός Μπιλ Νάιλι βρίσκεται στην κορυφή, ενώ θέσεις κατέχουν και ο Σταύρος Νιάρχος ο III, ο σχεδιαστής της Apple Τζόνι Άιβ και ο Βρετανός πρίγκιπας Χάρι.
Οι συντάκτες του περιοδικού συντάσσουν την ετήσια λίστα, η οποία για πρώτη φορά περιλαμβάνει ξεχωριστή ενότητα για τους εκπροσώπους του Χόλιγουντ.

Read More

And More