Τέλειοι Ξένοι: Πρεμιέρα για το θεατρικό έργο σε απόδοση της Ελεονώρας Μελέτη – Ποιοι έδωσαν το παρών

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23/11 η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Τέλειοι Ξένοι” στο θέατρο Αθηνά.

Το συγκεκριμένο έργα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε κάποια θεατρική σκηνή της χώρας μας, αλλά και η πρώτη φορά που η Ελεονώρα Μελέτη συνεργάζεται με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη καθώς εκείνος είναι ο παραγωγός της παράστασης και η παρουσιάστρια έχει αναλάβει την απόδοση του έργου στα ελληνικά.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν η Μυρτώ Αλικάκη, η Ντάνη Γιαννακοπούλου, ο Πέτρος Λαγούτης, ο Δημήτρης Λιόλιος, η Κατερίνα Μισιχρόνη, ο Δημήτρης Ξανθόπουλος, ο Γιώργος Χρανιώτης και στον ρόλο της μικρής κόρης, η Λυδία Σγουράκη.

Στο θέατρο το παρών έδωσαν πολλά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο ανάμεσα σε αυτά οι: Γιώργος Μελισσανίδης, Γιώργος Λιάγκας, Ιωάννα Μαλέσκου, Ταμίλα Κουλίεβα, Σάββας Πούμπουρας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Κώστας Τσουρός, Ορέστης Τζιόβας, Αλέκος Συσσοβίτης, Λεωνίδας Κακούρης, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Σίσσυ Φειδά και πολλοί άλλοι.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος», συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More