Τέλος εποχής για την σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων της ΕΡΤ !

Παρελθόν αποτελεί για την ΕΡΤ, η Λίτσα Πισκερά. Η σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων της κρατικής τηλεόρασης, εγκαταλείπει πια το πόστο της… Η “Μις Πίσκι” όπως ήταν το παρατσούκλι της, μετά από πολλά, πάρα πολλά χρόνια που έμεινε στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί, κλείνοντας αυτό το σημαντικό επαγγελματικό κεφάλαιο στην ζωή της.

Η αποχώρηση της Λίτσας Πισκερά από την ΕΡΤ, σημαίνει και το τέλος της… γκλαμουριάς στην επικοινωνία για την κρατική. Οι άνθρωποι της κρατικής έχουν αποφασίσει να ρίξουν τους τόνους γενικά και να υιοθετήσουν ένα προφίλ που θα ακούει στον τίτλο “σεμνά και ταπεινά” και αυτό θα ισχύσει μέχρι και στο κομμάτι της επικοινωνίας τους.

Ετσι, με αιτία την αποχώρησή της από την ΕΡΤ, η “Μις Πίσκι” έστειλε μία επιστολή προς όλους τους φίλους και τους συναδέλφους, προκειμένου να τους αποχαιρετήσει. Μία επιστολή την οποία και σας την παρουσιάζω…

“…Μου είχε περάσει πολλές φορές από το μυαλό να φύγω. Άλλοτε υπό το κράτος θυμού, άλλοτε από την υπερβολική κούραση, άλλοτε γιατί σκεφτόμουν πως ίσως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Και να που έφτασε, οριστικά, η ώρα του αποχαιρετισμού…Η στιγμή της αγκαλιάς που την είχα ή την είχε κάποιος άλλος ανάγκη όχι σε μια στιγμή της καθημερινότητας, αλλά εκείνης της ιδιότυπης και συναισθηματικά φορτισμένης αγκαλιάς του αποχαιρετισμού. Του απογαλακτισμού θα το έλεγα εγώ. Γιατί η σχέση που έχω με την ΕΡΤ και με όλους εσάς, ακόμα και με εκείνους που κάποιες φορές ήρθα σε ρήξη, δεν ήταν μια σχέση επαγγελματική.

Ήταν…είναι…μια σχέση ζωής.
Είμαι όμως βέβαιη πως με κάποιους –αρκετούς- από εδώ θα τα λέμε και εκτός.
Να είστε καλά, να προσέχετε και να συνεχίσετε να αγαπάτε με το ίδιο πάθος την ΕΡΤ. Τη δική μας ΕΡΤ. Την ΕΡΤ που στηρίξαμε και μας στήριξε, που την υπηρετήσαμε και μας το ανταπέδωσε…
Καλή τύχη σε όλους!
Λίτσα Πισκερά…”

Read More

And More