Τέλος η Φαίη Σκορδά απο το Alter !

Τέλος η Φαίη Σκορδά απο το Alter ! | tlife.gr

Η Φαίη Σκορδά στο Alter ; Ολα αυτά …last year ! Μπορεί η τηλεοπτική χρονιά να μην έχει φτάσει στο τέλος της, όμως, οι τίτλοι του τέλους ανάμεσα στην Φαίη και στο κανάλι του Μπουρναζίου ήδη έχουν πέσει ! Γιατί; Πολύ απλά γιατί η διορία που είχε ζητήσει για να τους απαντήσει για το αν θα ανανεώσει ή όχι μαζί τους το συμβόλαιό της, έληξε και η παρουσιάστρια δεν έδωσε καμία απάντηση.

Ναι, μετά τα αλλεπάλληλα ραντεβού που είχε η Φαίη με την διοίκηση του καναλιού και μετά την δραματική – η αλήθεια είναι – μείωση αποδοχών που της πρότειναν, τους είχε ζητήσει μία εβδομάδα προθεσμία, προκειμένου να αποφασίσει και να τους δώσει την οριστική της απάντηση.

Η εβδομάδα αυτή ,λοιπόν, πέρασε (περνάνε ώρες – ώρες πολύ γρήγορα οι ριμάδες οι μέρες…) και η Φαίη δεν εμφανίστηκε για να ανακοινώσει στους Alrerικούς ,την απόφασή της. Ετσι, η διοίκηση θεωρεί αυτομάτως λήξαν το θέμα .Αλλωστε, όπως ακούστηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες, η διοίηση του καναλιού ήταν σφόδρα ενοχλημένος απο τη στάση και την συμπεριφορά που κράτησε η Φαίη απέναντι στο κανάλι, όλο αυτό τον καιρό που οργιάζουν τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις στο Internet πως πάει Mega.

Οσο για το τι γίνεται με το πρωινό του Mega ; Θεωρείται επίσης λήξαν το ζητηματάκι. Είναι μόνο λέει πια ζήτημα χρόνου για το πότε και η Φαίη, αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας θα υπογράψουν για το πρωινό. Μάλιστα, περί τα τέλη του μήνα αναμένεται να γίνει και το …παραδοασιακό, πατροπαράδοτο καλοκαιρινό γεύμα των υπευθύνων του Mega με τους δημοσιογράφους ,όπου κι εκεί αναμένεται να γίνουν και οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις !

READ more