Τέμπη: Κύμα αγάπης στο διαδίκτυο για τον 20χρονο φοιτητή που δίνει μάχη στη ΜΕΘ – «Κράτα γερά παλικάρι μου»

Κρίσιμες ώρες για τον 20χρονο φοιτητή – τον μοναδικό επιζώντα από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη.

Ο Γεράσιμος – Ιάσονας Γεωργιάδης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ το Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, με την οικογένεια και τους συγγενείς του να προσεύχονται για την υγεία του.

Ο 20χρονος Βολιώτης, επιβιβάστηκε στο φονικό τρένο στη Λάρισα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου και σπουδάζει μηχανολόγος – μηχανικός στο ΑΠΘ. Την ώρα της σύγκρουσης ο 20χρονος βρισκόταν  στο καμένο βαγόνι το οποίο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Εκτοξεύθηκε στα χωράφια, όπου τον βρήκαν οι διασώστες χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. 

Κύμα αγάπης για τον 20χρονο φοιτητή

Δες έχουν τέλος τα σχόλια και οι ευχές στα social media για τον Γεράσιμο, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη στην εντατική. Χρήστες του facebook στέλνουν δύναμη μέσα από τα σχόλια που γράφουν κάτω από τη φωτογραφία του.

 

 

«Τουλάχιστον αισθανόμαστε τυχεροί που τον έχουμε και θα δούμε στην πορεία τι θα αντιμετωπίσουμε, όλοι μαζί θα τον βοηθήσουμε. Τουλάχιστον δεν τίθεται θέμα άλλο σοβαρό. Είμαστε στη χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε να είναι κάποιος και βλέποντας ανθρώπους άλλους αρκετά καλύτερα από αυτούς που έχουνε χάσει τα παιδιά τους», ήταν τα πρώτα λόγια του πατέρα του, σε δηλώσεις του στο «Πρωινό» του ANT1.

«Αντλούμε δύναμη από τον Θεό»

Η θεία του 20χρονου μιλώντας στο «Πρωινό» του ANT1 αναφέρθηκε στο κύμα αγάπης και στα μηνύματα που λαμβάνουν για τον Γεράσιμο: Αντλούμε δύναμη από τον Θεό και από τη μεγάλη οικογένεια που είμαστε, ο ένας με τον άλλον, από τους φίλους που μας έχουν συμπαρασταθεί όλο αυτό τον καιρό… Ακόμα και από άγνωστο κόσμο… Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μηνύματα λαμβάνουμε. Έρχονται μηνύματα από φοιτητές, ο Θεός να τους έχει καλά» ανέφερε η θεία του 20χρονου.

Η τελευταία επικοινωνία με τους γονείς του: «Τελευταία φορά μίλησε με τη μητέρα του και ο πατέρας του τον έβαλε στο τρένο. Μία η ώρα ενώ είχε γίνει το δυστύχημα, περίμενε η μητέρα του απάντηση. Δεν ήρθε η απάντηση και ξεκίνησε η ανησυχία. Ενημερωθήκαμε τα ξημερώματα, στις 5.30 ενημερώθηκε ο αδελφός μου. Όπως καταλαβαίνετε… Τι έγινε από τα ξημερώματα και μετά» πρόσθεσε η θεία του 20χρονου φοιτητή.

Η κατάσταση της υγείας του είναι ακόμα κρίσιμη, αλλά σταθερή, με τον Γεράσιμο να παραμένει διασωληνωμένος, όπως ανέφερε πριν από λίγες ώρες η θεία του στον ANT1.

Read More

And More