Τέμπη: «Πέθαναν» τον 20χρονο μοναδικό επιζώντα – Το οργισμένο μήνυμα της θείας του στα fake news

Ο 20χρονος Γεράσιμος Ιάσονας Γεωργιάδης, ο μοναδικός επιζώντας του πρώτου βαγονιού στα Τέμπη δίνει τον δικό του αγώνα, πέντε μήνες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Την ώρα που ο 20χρονος Γεράσιμος αγωνίζεται και δίνει μάχη ζωής, κάποιοι δοκιμάζουν με τον χειρότερο τρόπο τις αντοχές των δικών του ανθρώπων. Τα fake news που κυκλοφόρησαν για τον θάνατο του νεαρού, έκαναν το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσαν αναστάτωση. Ο νεαρός που επέζησε από το δυστύχημα στα Τέμπη είναι ζωντανός και υπάρχει αισιοδοξία ότι με τη βοήθεια των γιατρών, θα καταφέρει στο τέλος να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Σε fake news αποδίδει η θεία του Γεράσιμου την είδηση του «θανάτου» του που κυκλοφορεί από την Τετάρτη 19 Ιουλίου στο διαδίκτυο. Η στενή συγγενής του 20χρονου τονίζει πως ο ανιψιός της είναι ζωντανός και συνεχίζει να δίνει τη μάχη του: «Δεν ξέρω πως έχει προκύψει η είδηση του θανάτου του ανιψιού μου, του Γεράσιμου. Θα το δει ο πατέρας του και θα τρελαθεί».

Η είδηση για τον θάνατο του Γεράσιμου κυκλοφόρησε ευρέως στα social media, με την οικογένειά του να παρακαλεί να γίνει γνωστό πως ο Γεράσιμος ζει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βολιώτης φοιτητής επέστρεψε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στη ΜΕΘ του αρχικού νοσοκομείου από τους θεράποντες γιατρούς του κέντρου Αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας όπου είχε βρεθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο νεαρός βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση και μολύνθηκε από ενδονοσοκομειακό μύκητα, τον όποιον πρέπει να καταπολεμήσει για να μπορέσει να επιστρέψει στο Κέντρο Αποθεραπείας της Γερμανίας. Οι οικείοι του Γεράσιμου εξακολουθούν να περνούν τον δικό τους «Γολγοθά» και είναι τουλάχιστον χυδαίο να κυκλοφορούν τέτοιου είδους φήμες που βλέπετε παρακάτω.

Read More

And More