Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πού βρίσκονται και πώς ζουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας

Κρίσιμες ώρες για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων στην Αθήνα μετά μετά από οξύ εγκεφαλικό που υπέστη την περασμένη εβδομάδα.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εδώ και καιρό βρίσκεται μόνιμα στην Ελλάδα, ενώ στο Λονδίνο τον εκπροσώπησαν η σύζυγός του, Άννα Μαρία και ο γιος τους, Παύλος με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ.

Το Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στην Αθήνα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπου και προσευχήθηκαν για τις κρίσιμες ώρες που περνά ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Ο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, τρία αγόρια (Νικόλας, Φίλιππος, Παύλος) και δύο κορίτσια, (Αλεξία, Θεοδώρα)

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πού βρίσκονται και πώς ζουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας

Στην Αθήνα ζουν μόνιμα ο Νικόλας με τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ που έχουν νοικιάσει το σπίτι της Σοφίας Παπανδρέου στο Καστρί. 

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το 2010 έπειτα από επτά χρόνια σχέσης σε μια παραμυθένια τελετή που είχε λάβει χώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prince Nikolaos (@skylightchaser)

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε σπάνια συνέντευξή της στο Mega και στον Άρη Καβατζίκη, είχε μιλήσει για τη ζωή της στην Ελλάδα, στο πλευρό του συζύγου της Νικόλαου Γλύξμπουργκ.

«Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο το οποίο αγαπώ γιατί μαγειρεύω. Μού πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα. Μαγειρεύω, καθαρίζω, ξεφλουδίζω καρότα και πατάτες, βγάζω βόλτα το σκύλο, περπατάω στη φύση, μεριμνώ για τα υδραυλικά που δεν δουλεύουν…όπως όλοι», είχε δηλώσει η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Το μεγαλύτερο παιδί από τον γάμο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την Άννα Μαρία, η Αλεξία έχει κάνει την δική της οικογένεια στα Κανάρια νησιά, ενώ στην άλλη άκρη του ατλαντικού ζουν τα υπόλοιπα παιδιά της βασιλικής οικογένειας.

H πρωτότοκη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, η Αλεξία παντρεύτηκε το 1999 τον Ισπανό ιστιοπλόο και αρχιτέκτονα Κάρλος Μοράλες Κιντάνα, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Ο Παύλος και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ αλλά μαζί Φίλιππο με τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ ζουν στη Νέα Υόρκη, ενώ η μικρή κόρη της βασιλικής οικογένειας, Θεοδώρα είναι ηθοποιός και ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie- Chantal G (@mariechantal22)

Ο θρησκευτικός γάμος του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ τον Οκτώβριο του 2021 στη Μητρόπολη Αθηνών ένωσε για άλλη μια φορά όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η Θεοδώρα, η µικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αρραβωνιάστηκε στο Λονδίνο µε τον εκλεκτό της καρδιάς της, δικηγόρο στο επάγγελμα, ενώ σύντομα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η ίδια είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram µια φωτογραφία τους γράφοντας: «Οι λέξεις δεν µπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασµό. Ανυποµονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ, Mατ».

Η βασιλική οικογένεια στη συνέχεια είχε εκδώσει ανακοίνωση για το ευχάριστο γεγονός: «Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Αννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες της µικρότερης κόρης τους, Θεοδώρας, µε τον κ. Μάθιου Κουµάρ. Περισσότερες λεπτοµέρειες σχετικά µε τον γάµο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω»

Τα τελευταία 24ωρα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι και πάλι ενωμένα, ενώ πρόσφατα συναντήθηκαν όλοι μαζί στην Αθήνα, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις στην υγεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Φωτογραφίες: NDP, Ιnstagram

Read More

And More