Τεράστια κλοπή στο The Crown – Άρπαξαν κοσμήματα και αντίκες αξίας 200.000 δολαρίων

Ένα αναπάντεχο γεγονός είχαν στην στο πλατό που γυρίζεται η δημοφιλής σειρά, The Crown, αφού κλάπηκαν αντικείμενα αξίας 200.000 δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων κοσμημάτων, πολύτιμων λίθων, ασημικών και αντίκες

Μεταξύ των αντικειμένων που κλάπηκαν, υπήρχε ένα αντίγραφο του 1897 ενός αυγού Fabergé που ανήκε στον παππού της Βασίλισσας Ελισάβετ, Γεώργιο V.

Οι βρετανικές αρχές ερευνούν αυτή τη στιγμή τη ληστεία και αναζητούν τους κλέφτες. Η Alison Harvey, διακοσμήτρια σκηνικών του Netflix, δήλωσε ότι «τα αντικείμενα που έχουν κλαπεί δεν είναι απαραίτητα στην καλύτερη κατάσταση και επομένως έχουν περιορισμένη αξία για μεταπώληση», ωστόσο είναι «πολύτιμα ως κομμάτια για την κινηματογραφική βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου».

«Η συμμορία κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στα φορτηγά», ανέφερε μια πηγή στη Sun. Η πηγή πρόσθεσε: «Αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί σε πιο απογοητευτικό χρόνο. Οι παραγωγοί προσπαθούν μανιωδώς να βρουν αντικαταστάτες. Αλλά δεδομένου ότι τόσα πολλά ήταν μοναδικά, δεν θα είναι εύκολο», συμπλήρωσε η ίδια, ανακοινώνοντας πως θα υπάρξουν καθυστερήσεις στο πρόγραμμα των γυρισμάτων.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Read More

And More