Τέτα Καμπουρέλη: Όταν οι ληστές είχαν ξυλοκοπήσει τον σύζυγό της στο σπίτι τους και τους είχαν κλέψει πράγματα αξίας 150 χιλιάδων ευρώ

Ο γνωστή αισθητικός και τηλεπερσόνα Τέτα Καμπουρέλη όσο και ο σύζυγός της Βασίλης Γκουρούσης βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στην επικαιρότητα λόγω κάποιων δημοσιευμάτων που αφορούν τον 58χρονο επιχειρηματία. Η Τέτα Καμπουρέλη, μιλώντας στο TLIFE, δήλωσε  σχετικά με υπόθεση που έχει έρθει στη δημοσιότητα και αφορά στον σύζυγό της, ότι δεν έχει να δηλώσει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα και πως προσπαθεί να στηρίξει τα παιδιά της και τα εγγόνια της. Διάβασε εδώ λεπτομέρειες 

Πριν 5 χρόνια το 2016 ο Βασίλης Γκουρούσης και η σύζυγός του είχαν πέσει θύματα ληστείας μέσα στη μονοκατοικία τους στη Βάρη και μάλιστα ο επιχειρηματίας είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τους ληστές. Ο Βασίλης Γκουρούσης είχε περιγράψει τότε στο TLIFE, την επαφή του με τους ληστές και τον ξυλοδαρμό του “Η Τέτα ήταν στο μπάνιο και γω στο σαλόνι. Δεν κοιμόμασταν γιατί οι ληστές μπήκαν στις 9 παρά το βράδυ στο σπίτι μας ” λέει στο TLIFE, o σύζυγος της γνωστής αισθητικού. Οι ληστές ήταν τρεις . Ο Βασίλης προσπάθησε να αντισταθεί και τότε άρχισαν να τον χτυπάνε με σιδηρογροθιές, σιδερένιους λοστούς και γαλλικό κλειδί στο κεφάλι αλλά και σε όλο το σώμα με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει. Εκείνος αντιστάθηκε και ο ένας από τους ληστές έβγαλε όπλο και έπεσαν πυροβολισμοί”.

Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, είχε τότε σταμάτησε να αντιστέκεται, όταν οι ληστές άρχισαν να χτυπάνε την Τέτα  και υποχώρησε, όπως είχε ισχυριστεί,  όταν ο ένας από τους δράστες έβαλε το όπλο στον κρόταφο της συζύγου του απειλώντας να τη σκοτώσει.

Οι ληστές μετά τον ξυλοδαρμό και τους πυροβολισμούς ξερίζωσαν κυριολεκτικά το χρηματοκιβώτιο από τον τοίχο του σπιτιού, το πήραν και έφυγαν. Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του θύματος στο TLIFE, στο χρηματοκιβώτιο το γνωστό ζευγάρι είχε κοσμήματα μεγάλης αξίας, ρολόγια και αρκετές χρυσές λίρες. “Η αξία των αντικειμένων που εκπλάπησαν εκτιμάται πάνω από 150 χιλιάδες ευρώ, είχε δηλώσει στις 30 Απριλίου του 2016 ο Βασίλης Γκουρούσης στο TLIFE (Διάβασε εδώ περισσότερα)

Read More

And More