Τέτα Καμπουρέλη: “Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου”

Η Τέτα Καμπουρέλη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο, εξαιτίας κάποιων δημοσιευμάτων που αφορούν τον σύζυγο της, τον θεατρικό παραγωγό και επιχειρηματία, Βασίλη Γκουρούση. (Όσα δεν γνωρίζεις για τον 58χρονο σύζυγό της)

Η γνωστή αισθητικός και ιδιοκτήτρια του δικού της κέντρου αισθητικής δήλωσε στο TLIFE σχετικά με υπόθεση που έχει έρθει στη δημοσιότητα και αφορά στον σύζυγό της, ότι δεν έχει να δηλώσει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα και πως προσπαθεί να στηρίξει τα παιδιά της και τα εγγόνια της. Η Τέτα Καμπουρέλη, το μεσημέρι της Τετάρτης δεν βρισκόταν στο κατάστημα περιποίησης άκρων που διατηρεί στο Χαλάνδρι – τα οποία άνοιξαν την περασμένη Δευτέρα – και τις πελάτισσες υποδεχόταν ο γιος της.

Διάβασε επίσης: Tέτα Καμπουρέλη – Βασίλης Γκουρούσης: Ο έρωτας με την πρώτη ματιά, η παραδοσιακή πρόταση γάμου και η κρίση

Η Τέτα Καμπουρέλη είναι πάρα πολύ αναστατωμένη με τις τελευταίες εξελίξεις και προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση με ψυχραιμία. “Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου” δήλωσε χαρακτηριστικά στο TLIFE.

Να σημειώσουμε εδώ πως η αισθητικός είναι μητέρα τριών αγοριών, του Αλέξη, του Χρήστου και του Παναγιώτη και έχει αποκτήσει και τρία εγγόνια.

Read More

And More