Θ. Μαραντίνης στο TLIFE: Το χειρότερο που έχει γραφτεί για μένα είναι ότι χωρίζω με τη Σίσσυ!

Το TLIFE τρύπωσε την Πέμπτη στο “Mad” για την hol web concert των Onirama για να σας εξασφαλίσει αποκλειστικές φωτογραφίες! Μόλις τελείωσε λοιπόν, πλησιάσαμε τον τραγουδιστή της μπάντας, Θοδωρή Μαραντίνη για να του κλέψουμε κάποιες πληροφορίες. Άνετος και χαμογελαστός όπως πάντα δεν δίστασε να μην απαντήσει σε κάτι. Μας μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, για το δημοσίευμα που τον ήθελε να χωρίζει με την Σίσσυ Χρηστίδου, για το τι θα μπορούσε να τον κάνει να ζηλέψει και για τον αν θα δούλευε ποτέ στην τηλεόραση!
Πότε σταματάτε από το “Gazoo”; Τι θα κάνετε μετά; Ποια είναι τα επαγγελματικά σας σχέδια;
Τα επαγγελματικά μας σχέδια ουσιαστικά εφαρμόζονται στην προώθηση του καινούριου μας δίσκου. Από το “Gazoo” θα πάρουμε μια μικρή παράταση καθώς ήταν να τελειώσουμε τέλη Μάρτη και τελικά θα τελειώσουμε πριν την μεγάλη βδομάδα δηλαδή 15-16 Απριλίου. Αμέσως μετά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια μικρή περιοδεία σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία στην Ελλάδα για να παρουσιάσουμε την δουλειά μας.
Θα ήθελες να δουλεύεις λιγότερες ώρες; Σου λείπει η οικογένειά σου;
Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που τους αρέσει η δουλειά τους οπότε μου αρέσει πολύ να δουλεύω και έχω και την άνεση αρκετές φορές να προσαρμόζω λίγο το πρόγραμμά μου σε αυτό. Πολλές φορές πιο πολύ με ενοχλεί που είναι οι ώρες ακατάλληλες και ανάποδες παρά ότι είναι πολλές. Κάποιες φορές αυτό με κουράζει και όντως μακάρι κάποια στιγμή να μπορούσα να μην δουλεύω τόσο αργά την νύχτα αλλά πιο ανθρώπινες ώρες.
Τι σου λείπει από την εργένικη ζωή;
Πολλές φορές η ανεμελιά είναι ωραίο πράγμα. Το να είσαι ανέμελος σε όλα τα επίπεδα, να μην σε νοιάζει τόσο πολύ ή να μην έχεις τόσες ευθύνες. Αυτό μερικές φορές είναι ωραίο. Βέβαια με τις ευθύνες πολλές φορές έρχεται και μια άλλη ομορφιά, οπότε κάπως έτσι τα πράγματα ισορροπούν.
Πρόσφατα η Σίσσυ ενοχλήθηκε από δημοσίευμα που σας θέλει να χωρίζετε. Εσένα σε επηρεάζει;
Γενικώς τα αναληθή δημοσιεύματα όσο και αν περνάει ο καιρός και οφείλεις να τα συνηθίσεις, ποτέ δεν τα συνηθίζεις. Είναι αρκετά άσχημο όταν όμως αφορά μικροπράγματα δεν σε ενοχλεί και καταλαβαίνεις ότι μπορεί να είναι κάποιες ανακρίβειες. Ειδικά όμως όταν είσαι παντρεμένος και έχεις παιδί και κάποιος δημοσιογράφος, δεν έχει κάνει μια έρευνα και γράφει κάτι τέτοιο, νομίζω ότι είναι λίγο δικαιολογημένο να αντιδράσεις. Κάναμε μήνυση και μετά διορθώθηκε.
Τι είναι το χειρότερο που έχει γραφτεί για εσένα;
Το χειρότερο νομίζω ήταν αυτό, η ανακρίβεια δηλαδή ότι χωρίζουμε. Έχει υποθεί επίσης ότι έχω πέσει με την μηχανή και έχω χτυπήσει και αυτό ήταν αρκετά άσχημο γιατί δεν έχω οδηγήσει ποτέ μηχανή. Ήταν άσχημο γιατί το άκουσαν και συγγενείς μου και τρόμαξαν.
Πως κρατάς με την Σίσσυ ζωντανή την σχέση σου τόσο καιρό;
Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό σε αυτό, προσπαθείς και δεν θεωρείς κανέναν δεδομένο. Άμα θεωρήσεις κάποιον δεδομένο σίγουρα κάποια στιγμή θα τον χάσεις. Ένα μεγάλο τρικ είναι να μην αφήνεις την καθημερινότητα να σε επηρεάζει και να σε παρασύρει που είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί δεν το καταλαβαίνεις όταν συμβαίνει. Επίσης να προσπαθείς συνεχώς να κάνεις ωραία πράγματα μέσα στην σχέση, να την ξαναρχίζεις από την αρχή όσο γίνεται και να την εμπλουτίζεις με μικρά πραγματάκια.
Θα δούλευες ποτέ στην τηλεόραση;
Η τηλεόραση γενικώς δεν μου αρέσει πάρα πολύ και δε ξέρω κιόλας αν θα μπορούσα να το κάνω καλά, μου φαίνεται μια τελείως διαφορετική δουλειά. Σίγουρα αν αρχίσεις αυτή την δουλειά θα πρέπει και να αφοσιωθείς σε αυτή την δουλειά, οπότε πρέπει να αφήσεις αν κάνεις κάτι άλλο. Θεωρώ ότι επειδή σαν μέσον δεν με ενθουσιάζει και πάρα πολύ, αν θα το έκανα κάποτε θα το έκανα καθαρά για οικονομικούς λόγους.
Τι μπορεί να σε κάνει να ζηλέψεις;
Νομίζω διάφορα πράγματα αλλά κυρίως έχει να κάνει με την συμπεριφορά του ανθρώπου σου, για το αν θα σε κάνει να ζηλέψεις. Το αν θα κάνει να αισθανθείς ασφάλεια και ωραία με οποιοδήποτε γεγονός, είναι στο χέρι του οπότε εξαρτάται αρκετά απ’ αυτό.

Read More

And More