Θ. Πάτρας – Κ. Παγώνη: Επιστροφή στο σπίτι με την κορούλα τους! Τι λέει ο παρουσιαστής στο TLIFE

Από το μαιευτήριο αγκαλιά με την πανέμορφη κορούλα τους βγήκαν το μεσημέρι της Κυριακής, ο Θανάσης Πάτρας και η σύζυγός του Κατερίνα Παγώνη. Το ζευγάρι υποδέχτηκε πριν λίγες μέρες την μικρή του πριγκίπισσα και σήμερα οι τρεις τους επιστρέφουν στο σπίτι.
Η σύζυγός του παρουσιαστή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.800 γραμμαρίων την περασμένη Τετάρτη γεμίζοντας με χαμόγελα χαράς τόσο τον ίδιο όσο και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όπως μας ενημέρωσε, μάλιστα, και ο μαιευτήρας – γυναικολόγος της Κατερίνας, Κώστας Πάντος, το μωράκι και η μητέρα χαίρουν άκρας υγείας.
Το TLIFE επικοινώνησε με τον ευτυχή πατέρα που δεν σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια τηλεφωνήματα αλλά και επισκέψεις συγγενών! “Αυτές οι στιγμές είναι μαγικές. Είναι συναισθήματα που πραγματικά αν δεν τα ζήσει κάποιος δεν τα καταλαβαίνει. Το ένιωσα και δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Είναι πολύ όμορφα τα συναισθήματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Οι περισσότεροι λένε πως μου μοιάζει αλλά είναι πολύ μικρό ακόμη και δεν ξέρουμε. Στα χρώματα μου μοιάζει πάντως η μικρή”.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε με το μωράκι τους κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο “Γαία”.
Ο γνωστός παρουσιαστής, που συνεχίζει κανονικά τις εκπομπές του στο ραδιόφωνο και συζητά ακόμη κάποιες ακόμη προτάσεις εκτός τηλεοπτικού χώρου, αποκαλύπτει πως η κόρη του αποτελεί πια προτεραιότητά του και ετοιμάζεται να αναλάβει τα “καθήκοντά” του ως γνήσιος… χαζομπαμπάς!
Εμείς, τους ευχόμαστε να τους ζήσει!
Δες φωτογραφίες από την έξοδό τους από το μαιευτήριο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164