Θ. Πετρέλης: Τι απαντά σε αυτούς που τον κατηγορούν πως πήρε αναβολικά;

Για την οικογένειά του και τις δυο κορούλες του, την πορεία του στο χώρο του τραγουδιού, τη λίστα με τα ονόματα των τραγουδιστών που βγήκε πριν λίγο καιρό στο φως της δημοσιότητας και τον ήθελε να ανήκει σε αυτούς που δηλώνουν ψεύτικα εισοδήματα, αλλά και το ζήτημα με τα αναβολικά που έχει ξεσπάσει μίλησε ο Θάνος Πετρέλης.
Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή του στο περιοδικό “ΕΓΩ!”, ο γνωστός ερμηνευτής έρχεται να απαντήσει σε όλους όσους έσπευσαν να πουν πως “χαπακώθηκε για να το παίξει μπρατσαράς”. “Δεν είμαι στη σχολής των… φουσκωτών! Αθλούμαι από μικρός, κάνοντας διάφορα σπορ. Απλώς δεν έχει τύχει το αποτέλεσμα αυτής της άθλησης να βγει προς τα έξω… Εάν έπαιρνα αναβολικά, δεν θα το έκανα ξυπνώντας μια μέρα σε ηλικία 37 ετών. Θα το έκανα στα 22-23 μου και θα στήριζα την καριέρα μου σε αυτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μιλώντας για τη λίστα με τα δηλωθέντα εισοδήματα γνωστών τραγουδιστών από τα προηγούμενα έτη, στην οποία βρέθηκε και το όνομά του, αποκάλυψε: “Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Δεν θέλω να χρωστάω πουθενά και ούτε έχω σκοπό να κλέψω κανέναν. Είμαι ξεκάθαρος απέναντι στο κράτος, αλλά και τους ανθρώπους που έρχονται να με ακούσουν”.
Τέλος, όσον αφορά την οικογένειά του και την σύζυγό του Σοφία, εξομολογήθηκε πως οι δυο κορούλες του Αγάπη και Σήλια, είναι η μεγάλη του αδυναμία και προσπαθεί να τους κάνει τα χατίρια, χωρίς να τις κακομαθαίνει.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More