Θα παίξει σε σήριαλ η Ελένη ;

Ηταν σχεδόν είκοσι χρόνια πριν, όταν μία ξαφνική πρόταση για να συμμετέχει σε μία κωμική σειρά της χτύπησε την πόρτα κι εκείνη; Κι εκείνη δεν το φοβήθηκε, είπε το “ναι” και τελικά η τόλμη της αυτή της βγήκε σε καλό, σε πολύ καλό, αφού μέσα απο αυτή την κίνησή της, είδε τις τηλεοπτικές μετοχές της να αρχίζουν να ανεβαίνουν και να ανεβαίνουν τόσο που της έφεραν στην πόρτα της μέχρι τον… “Πρωινό Καφέ” ! Την εκπομπή που αναμφισβήτητα της άλλαζε όλη την ζωή.

Ο λόγος ; Ο λόγος τόση ώρα για την Ελένη Μενεγάκη και την θρυλική πια σειρά του ΑΝΤ1 , “Πάτερ Ημών” . Τώρα; Τώρα για δευτερη φορά μία σειρά έρχεται στον τηλεοπτικό της δρόμο… Μία σειρά στην οποία αν πει το “ναι” σίγουρα θα είναι η έκπληξη του χειμώνα…

Η ωραία Ελένη δέχτηκε πρόταση απο τον συνεργάτη και φίλο της Νίκο Μουτσινά ,να εμφανιστεί εκτάκτως στην σειρά που υπογράφει κάθε μεσημέρι την “Οδύσσεια μίας περιφρονημένης” .Τι του απάντησε ; “Οχι”… Εκείνος ,όμως, δεν το έβαλε κάτω και είπε πως θα συνεχίσει να την πιέζει μέχρι να την πείσει !

Λέτε να το ζήσουμε κι αυτό;

Read More

And More